Overwatch Contenders League

– Vi skal vinne hele turneringa

Stefan «ONIGOD» Fiskerstrand har vært svært delaktig i at Angry Titans har kommet seg til sluttspillet i Overwatch Contenders.

Norske Stefan «Onigod» Fiskerstrand (i midten).
Yong Woo "Kenzi" Kim

Angry Titans, med norske Stefan «ONIGOD» Fiskerstrand i spisssen, har siden første match den 11. mars spilt fem kamper i Overwatch Contenders League, og på veien sikret en plass i sluttspillet. De kom på andreplass bak rekruttlaget til London Spitfire, British Hurricane. I første utslagsrunde venter Copenhagen Flames for Fiskerstrand.

– Copenhagen Flames er et godt lag. De har mange gode spillere, men vi satser på en overbevisende 3-0-seier mot dem, sier «Onigod» til Gamer.no.

Gleder seg til sluttspillet

Stefan «ONIGOD» Fiskerstrand sier det har vært morsomt å være underdog.
Eivind Von Døhlen/Gamer.no

Både Flames og Titans endte opp med tre seire og to tap i hver siden avdeling. Forskjellen ligger i at Angry Titans vant flere runder enn Copenhagen Flames.

–Hva har det mest spennende i Contenders vært for deg så langt?

– Da må jeg si kampene hvor vi har vært underdogs, men vunnet klart. Som for eksempel da vi slo Team Gigantti 4-0 eller Orgless and Hungry 3-1.

Begge lagene han nevner kom til sluttspillet med Angry Titans, men havnet på henholdsvis 3. og 4. plass i gruppa. Alle med like mange seire og tap, men Angry Titans havnet over på tabellen med flere kart-seire.

Onigod sier at han har ikke vært helt fornøyd med egne prestasjoner, og skulle helst sett at de fikk førsteplass.

– Contenders har vært ganske gøy og intenst så langt. Vi skulle gjerne ha vunnet gruppa, men vi er ellers godt fornøyd med resultatene våre. Jeg har ikke vært like godt fornøyd med egen prestasjon, men jeg skal spille bedre enn jeg har gjort hittil mot Copenhagen Flames, lover Fiskerstrand.

«Onigod» er har definitivt satt seg et heftig mål før det hele starter.

– Vi skal vinne hele turneringa.

Kampen til Angry Titans mot Copenhagen Flames spilles mandag 23. april klokka 20:30 på Twitch »

Siste fra forsiden