Vi skulle ønske at denne Nintendo Switch-oppdateringen var ekte

Video som demonstrerer 5.0-oppdateringen er bare tull, dessverre.

NintendFanart

For en knapp uke siden verserte det en YouTube-video på verdensveven som viste frem funksjoner i en kommende Nintendo Switch-oppdatering – angivelig. Den veldig detaljerte videoen, som du kan se i Twitter-meldingen nedenfor, antydet at vi kunne vente oss ting som utvidet voice chat, skylagring, muligheten til å sortere spill i mapper og valgfrie bakgrunnstema til Nintendos konsoll.

Dessverre var det for godt til å være sant. På Twitter har brukeren «NintenFanart» avslørt at det er han som sto bak videoen, og bekrefter at det hele er en forfalskning.

Det skal sies at nettets vante ildsjeler ganske tidlig stusset litt på et par smådetaljer i videoen, og mange antok at videoen var en forfalskning relativt kjapt. Det er likevel et godt designarbeid av NintenFanart, og han har garantert lagt mye arbeid inn i utformingen av videoen.

Denne typen forfalskninger dukker opp med jevne mellomrom. En av de mest nylige variantene var det som skulle være en prototyp av Nintendo Switch (på det tidspunktet kalt NX), der falskneren hadde laget en 3D-modell av en konsoll og satt den in i et bilde.

LES OGSÅ: Switch er nå den raskest selgende konsollen noensinne i USA og Japan »

Siste fra forsiden