Vi starter nettbutikk

Gavekort til 500 lesere

Fra 1. mai kan du kjøpe mobiltelefoner, datautstyr og spill i vår nye nettbutikk.

DETTE VAR EN APRILSPØK I SAMARBEID MED AKAM.NO OG RESTEN AV HARDWARE-NETTVERKET. SPØKEN BLE GODT TATT I MOT, MED 827 E-POSTER OG EN SØKNAD OM JOBB I BUTIKKEN. MEN VI HAR INGEN GAVEKORT, OG VI SKAL SELVSAGT IKKE STARTE NOEN NETTBUTIKK.

Er du lei av nettbutikker som dytter ut varer de ikke kan noe om, og som ikke kan fortelle deg om hvorfor du skal kjøpe det ene framfor det andre?

1. mai åpner Hardware-nettverket sin egen nettbutikk – Hardwarebutikken. Dermed blir vi en komplett nettside der du kan lese om produktene, finne spesifikasjoner, diskutere med andre, lese andres erfaringer og kjøpe det du ønsker, alt på samme sted.

Fra 1. mai kan du handle i vår nye nettbutikk, hwb.no.

Få 500 kroner i gavekort

For å få en god start på butikken, deler vi i dag ut gavekort pålydende 500,- kroner til de 500 første som ønsker å være kunde hos oss. For å få et gavekort, sender du en e-post til kunde@hwb.no og skriver «gavekort» i emnetittelen, så sender vi deg en kode du kan bruke når du bestiller.

Utover dette, kommer vi ikke til å bruke store ressurser på markedsføring, siden vi har så stor brukermasse på nettsidene og forumet allerede. Det gjør at det blir mulig for oss å holde prisene lave. De gode forbindelsene vi har til produsenter og distributører i Norge og resten av verden gir oss også en unik mulighet ingen andre har.

Butikken vil kjøre samme profil som Hardware-nettverket har hatt hele tiden, nemlig å tilby noe ekstra til kundene. Hovedfokuset blir å service og brukerstøtte, og sikre at de som handler får det de faktisk ønsker seg, og ikke blir villedet av tvilsom markedsføring.

For å beholde vår redaksjonelle integritet vil butikken og redaksjonen være klart atskilte avdelinger, på samme måte som redaksjonen og annonseavdelingen er i dag.

Til å begynne med vil vi tilby datautstyr, fotoutstyr, spill og mobiltelefoner. Etter hvert vil vi utvide sortimentet, og tilby nesten alt som har knapper og går på strøm.

Velkommen til Hardwarebutikken, hwb.no, 1. mai!

Siste fra forsiden