Telialigaen - Counter-Strike

– Vi tapte alle fire pistolrundene, men stikker likevel av med seieren

Snorre «fletch» Granerud var ikke fornøyd med spillet, men synes det var fint å vinne hovedkampen mot Celestial mandag kveld.

Snorre «fletch» Granerud håper å forbedre spillet selv om det ble tre poeng.
Mohammed Barzinje/Good Game

SLIK ENDTE FØRSTE RUNDE AV TELIALIGAEN COUNTER-STRIKE

Vis mer

Blue Revision 1 - 1 Oslo Lions
demise 0 - 2 Apeks
Bitfix 0 - 2 Riddle
Nordavind 2 - 0 dGamers
Celestial 0 - 2 Stabæk Momentum

Hovedkampen i Telialigaen mellom Stabæk Momentum og Celestial mandag kveld ble en veldig jevn affære. På første kart tok Stabæk Momentum en tidlig stor ledelse, før Celestial karret seg tilbake og sikret 15-15 på mirakuløst vis, før det gikk til to ganger overtid. Der sikret Stabæk Momentum seieren.

LES OGSÅ: – Det er godt å være tilbake i 1. divisjon

På andre kart, Overpass, var det jevnt, og alle 30 rundene måte spilles. Stabæk Momentum vant til slutt 16-14.

Snorre «Fletch» Granerud i Stabæk Momentum var fornøyd med utfallet.

– Vi er fornøyde med at vi klarte å vinne begge kartene, men på Mirage så raknet det veldig på fordi vi ikke har spilt kartet sammen enda, og vi gamblet på at vi skulle slå de på Mirage fremfor Vertigo. Der har vi heller ikke spilt noe sammen.

Se kampen i opptak på vår Twitch-kanal »

– Vi er ikke fornøyd med måten vi vant på

DISSE SPILTE FOR STABÆK MOMENTUM

Vis mer

Andreas «dem0» Aslaksrud
Eskil «LaX» Bjørnsen
Steffen «SLY» Amundsen
Snorre «fletch» Granerud
Jesper «Jimbo» Kamsrud

Det ble altså noen problemer for Stabæk Momentum på Overpass også.

– På Overpass rotet vi også en god del. Vi slet med en del forskjellige ting og det ble veldig rotete, bommet på drap vi som regel får, men vi hentet oss inn og vant. Vi slet også veldig med å justere oss til måten de spilte på, så det var uvant i forhold til andre vi spiller mot i treninger.

Snorre «fletch» Granerud håper å forbedre spillet selv om det ble tre poeng.
Mohammed Barzinje/Good Game

Selv om det ble tre poeng, så er ikke Granerud særlig fornøyd med måten poengene ble sikret på.

– Vi er ikke fornøyd med måten vi vant det på, det var en utrolig dårlig kamp av oss. Men alt i alt så er vi fornøyde med tre poeng her og det var jo forventet, men vi må bli flinkere som et lag og justere oss bedre, spille bedre sammen og treffe skuddene våre. Vi tapte alle fire pistolrundene, men stikker likevel av med seieren, så det er jo bra, sier kapteinen.

Les også
Blodig oppgjør i horisonten

LES OGSÅ: Kan noen vippe Apeks ned fra Counter-Strike-tronen denne høsten?

På spørsmål om hvem som var kampens beste spiller trekker Granerud frem en av sine egne.

– Kampens beste spiller vil jeg si var «Jimbo», som vant mange viktige runder for oss gjennom hele kampen, både som terrorist og antiterrorist, avslutter Granerud.

– Kjipt at vi ikke får tatt poeng

DISSE SPILTE FOR CELESTIAL

Vis mer

Igor «MACKO» Macko
Even «ev1» Storslett
Anders «savvy» Sundet
Johann «Saasinho» Saasen
Jørgen «phoRZE» Pettersen

Jørgen «phoRZE» Pettersen var ikke akkurat en slagen mann etter kampen. Han sier at laget er fornøyde med måten de spilte på.

– Kampen i seg selv er vi i bunn og grunn veldig fornøyd med. Vi møter et lag som på papiret skal være bedre enn oss, og med 4 dager trening inn mot seriestart med et nytt lag, så sier vi oss ganske fornøyde med resultatet. Jævlig kjipt å ryke på begge kartene egentlig. Man merker at det manglet litt rutine. Vi hadde en 13-10-ledelse på Overpass, og det var en clutch-situasjon som fort kunne gått vår vei, noe som hadde ødelagt økonomien til Stabæk Moemntum, og vi hadde fått 15 runder. Tror at med en del trening så kan vi bli farlige, forklarer Pettersen.

LES OGSÅ: «aNdz» benkes av Apeks - «Marcelious» inn i femmeren

Jørgen «FHORZE» Pettersen var fornøyd med prestasjonen, men ikke med utfallet.
Celestial Gaming

På Mirage kom Celestial sterkt tilbake etter å ha ligget under 11-4. Pettersen forteller litt om hva laget gjorde under comebacket.

– Vi holdt oss i bunn og grunn bare rolig. 11-4 er absolutt ikke uoverkommelig. Vi vet at vi har ferdigheter til å kjempe mot de beste i Norge, så når det kom til stykket så spilte vi bare spillet vårt, noe som funket helt frem til vi skulle begynne å gjøre ting vi ikke hadde gjort før. Trur også det ødela veldig mye, for etter det så fikk de momentumet tilbake.

Likevel ønsker han å understreke at han er fornøyd med spillet.

– Som sagt, veldig fornøyd med resultatet, bare altfor kjipt at vi ikke får tatt poeng. Det hadde vært et viktig poeng ut mot sesongen, så selvfølgelig kjipt å bite i det sure eplet når det fort kunne gått begge veiene, sier Pettersen.

Pettersen ønsker å trekke frem hele laget sitt på spørsmålet om hvem som var kampens beste spiller, før han likevel trekker frem noen.

– Om jeg må velge noen, så må den gå til «Saasinho» eller «Savvy». Kanskje sistnevnte skal få den siden han er vår taktiske leder, og likevel leverte sterke tall, avslutter Pettersen.

Siste fra forsiden