Telialigaen - League of Legends

– Vi trenger bare å late som om vi spiller to best av to-kamper

Forrige sesongs seriemester møter Dreamz i en tiebreak-kamp om den siste sluttspillplassen.

Eivind «Dacreq» Ommundsen, jungler for Celestial.
Benedichte Breistøl

Etter at slaget på onsdag mellom Celestial og Dreamz endte i poengdeling, blir det nå arrangert én siste kamp av seriespillet i Telialigaen. Vinneren av denne kampen vil bestemme hvem som får den siste sluttspillplassen.

Både Celestial og Dreamz ligger på hele fem uavgjort hver av sju kamper spilt. Celestial har i alle disse kampene vunnet første omgang. I andre omgang derimot har det som oftest ikke gått så bra, og Celestial har måttet nøye seg med poengdeling flere ganger en de ville likt.

LES OGSÅ: Celestial Gaming og DreamZ møtes i tiebreaker etter nok en poengdeling

Se kampen mellom Dreamz og Celestial søndag klokken 20:00 på Thinked sin Twitch-kanal »

Har blitt mer samkjørte

Eivind «Dacreq» Ommundsen, jungler for Celestial
Benedichte Breistøl

På spørsmål om laget har slitt med kontinuitet i kampene sine, svarer jungler for Celestial Eivind «Dacreq» Ommundsen at de har en idé om hva de skal gjøre, men får ikke alltid gjennombrudd med planene sine.

– Vi har hatt en god plan og idé om hva vi skal gjøre i de fleste kampene. Når vi da vinner første gamet på en overbevisende måte har vi slitt med å ta det neste like seriøst. Har også vært noe misforståelser og dårlig kommunikasjon, som har ført til at vi har delt poeng med lag vi bør slå, svarer Ommundsen før han fortsetter.

– Dette er noe vi har jobbet med, så vi er mye mer samkjørte nå, noe som har gitt oss uavgjort mot noen av de sterkere lagene i ligaen som Nordavind, Riddle og forsåvidt Dreamz, som vi kanskje ikke hadde tapt en omgang mot tidligere i sesongen.

LES OGSÅ: Møter SKT i kvartfinalen: – Vi har ikke gitt opp

DISSE SPILLER FOR CELESTIAL

Vis mer

Håkon «KOOLBERG» Solberg (Top)
Eivind «Dacreq» Ommundsen (Jungle)
Per Andre «Bentsen» Bentsen (Mid)
Magnus «lil ambivert» Hornnes (ADC)
Geir «Eskii» Nilsen Lie (Support)

Dreamz har en mange spillere å ta av, og har muligheten til å putte inn mange ulike spillere, som også bringer ulik spillestil og vanskeligheter. Men Ommundsen forteller at de har fått vite hvem de skal møte.

– «Sharp» har også vært real nok til å fortelle oss hvem vi kommer til å møte, slik at vi har muligheten til å forberede oss.

Som avslutning forteller Ommundsen tankegangen som skal skaffe dem seieren i kveldens kamp mot Dreamz.

– Tror vi har gode muligheter til å vinne kampen. Vi trenger bare late som om vi spiller to best av to og vinne begge de første kampene, sier Ommundsen spøkefullt.

LES OGSÅ: Siste sluttspillplass avgjøres onsdag kveld - uavgjort fører til tiebreak

– Vi burde knuse trynet til Celestial

Dreamz har også fått poengdeling i majoriteten av kampene spilt. På spørsmål om de også sliter med kontinuitet, mener top-laner Bendik «Quickom» Olsen at resultatene de har skaffet seg kommer fra mangel av respekt.

– Vi har vært ganske gode på å spille 1-1 da, så det vil jeg ikke påstå. Jeg tenker grunnen til uavgjort resultatene handler om at vi ikke respekterer motstanderen vår hver kamp.

DISSE SPILLER FOR DREAMZ

Vis mer

Bendik «Quickom» Olsen (Top)
Anders «Sharp» Lilleengen (Jungle)
Jørgen «Hatrixx» Elgåen (Mid)
Sander «Zhandia» Skogstad (ADC)
Dennis «Denden» Bui (Support)

Dreamz sjokkerte alle i starten av sesongen da deres lagoppstilling ble offentliggjort, og de hadde store navn i det norske League of Legends-miljøet som «Sharp» og «Hatrixx», som begge spiller og trener for Splyce, som spiller kvartfinale mot SKT i Worlds i dag.

Det ble også nevnt i vår spådomsartikkel at selv om de kanskje har det høyeste potensialet, så trener de kanskje minst sammen også, noe som kan svekke dem mot andre lag. Men Dreamz har ikke en mangel på selvtillit, og Olsen har en klar mening om hva som burde skje i kampen i kveld.

– «Tiebreakeren» mellom oss og Celestial blir en kamp hvor vi har mye å bevise for om hvorvidt vi er gode nok til å faktisk spille sluttspill. Faktumet er at vi burde knuse trynet til Celestial, og det er det som skjer i dag, avslutter Olsen.

Siste fra forsiden