Telialigaen - Counter-Strike

– Vi var på fra første sekund

Sander «REAPER» Aadal ble stjernespilleren på andre kart, og sikret en 2-0-seier over Void.

Sander «REAPER» Aadal og Wizard sikret nok en 3-poenger i mandagens hovedkamp.
Martin Leigland/TV 2 Esport

SLIK ENDTE FJERDE RUNDE AV TELIALIGAEN COUNTER-STRIKE

Vis mer

Wizard 2 - 0 Void
777 2 - 0 Oilers
Metizport 0 - 2 Foxed
Apeks 2 - 0 Vikings
Midgard - UTSATT - NVD Talent

Terminliste »

Tabell »

Fjerde runde i Telialigaen Counter-Strike ble preget av endringer av planer i siste liten, da Midgard og Nordavind Talent ble nødt til å utsette kampen sin grunnet sykdom. Dermed fikk Wizard og Void æren av å spille TV-kamp, og spenningen var til å ta og føle på, noe lagleder for Wizard, Sander «REAPER» Aadal mener ga en ekstra gnist til laget.

– Vi har hatt veldig fokus på å holde fokuset oppe både på server og utenfor, noe som hjelper oss veldig i intense kamper. Selv om det har vært en hard start så har vi klart å jobbet sammen som et lag både på server og utenfor. Får å holde innstillingen oppe å fokusere på fremkommende kamper.

LES OGSÅ: Hovedkampen endres grunnet sykdom: Void møter Wizard

Se kampen mellom Wizard og Void i reprise på TV 2 Play »

Slik ser tabellen ut etter fire runder. Nordavind Talent og Midgard har en kamp mindre spilt.
Telialigaen.no

– Vi var klare for å ta risikoer fra start

DISSE SPILTE FOR WIZARD

Vis mer

Anders «w4r» Gjerstad
Markus «Markow» Otterstad
Carl «fancy» Bruland
Andreas «hyvz» Brenn
Sander «REAPER» Aadal

SISTE RESULTATER I TELIALIGAEN:

🔴🔴🟢🟢

Wizard fikk virkelig vist seg fra en av sine bedre sider, da de og Void på kort varsel fikk beskjed om at de skulle ut i hovedkamp. Etter en tung start på sesongen har lagleder for Wizard, Sander «REAPER» Aadal funnet oppskriften på å imponere.

Sander «REAPER» Aadal og Wizard sikret nok en 3-poenger i mandagens hovedkamp.
Martin Leigland/TV 2 Esport

– Vi forventet at det skulle bli en jevn kamp i hvert fall på det andre kartet, Nuke. På Overpass var vi ganske klare, i tillegg til at vi følte oss ganske så forberedt på et potensielt tredje kart. Samspill og aggresjon kombinert med godt lagspill. Vi var på fra første sekund, klare til å ta risikoer uansett når det trengtes, og med selvtillit til hverandre om at vi skulle få dette til.

Wizard er nå oppe på seks poeng, og er med i kampen om en plass på sluttspillet, noe laglederen mener er innenfor rekkevidde.

– Vi har allerede spilt mange av de tyngste kampene, så Apeks Rebels er uten tvil vår største konkurrent for resten av sesongen, med den gode strukturen de allerede har. Vi er klare for å gjøre også dette spennende, avslutter Aadal.

LES OGSÅ: To Metizport-spillere utestengt fra Telialigaen

Les også
Har du husket å melde deg på Telialigaen?

– Vi brukte for lang tid på å komme i gang

DISSE SPILTE FOR VOID

Vis mer

Sander «Spredd» Hjortland
Christian «Skoien» Skøien
Julian «JuaN» Myhre
Gustav «GuzZ» Svensen Sandberg
Julian «Snape» Winsnes

SISTE RESULTATER I TELIALIGAEN:

🟢🟢🔴🔴

Void går skuffet ut av hovedkampen etter det så ut til å skulle gå til et tredje og avgjørende kart, før Wizard dro i land et comeback på kart nummer to for å sikre seieren tidlig. Snikskytter for Void, Sander «Spredd» Hjortland, mener at dårlige forberedelser inn mot kampen førte til tap.

Sander «Spredd» Hjortland og Void kom sent i gang i mandagens hovedkamp.
Martin Leigland/TV 2 Esport

– Min mening er at kampen ikke gikk i vår favør rett og slett fordi de var mer forberedt. Vi kom inn i kampen og var usikre på hvordan de spilte og brukte lang tid på å komme inn i spillestilen deres. På den andre siden merket vi fort at de hadde forberedt seg godt og hadde god peiling på hvordan vi liker å spille. Vi forventet en jevn kamp ettersom vi har vært litt opp og ned i det siste siden vi har brukt en innbytter, og var usikre på om vi skulle stille med «Skoien» eller ikke i dag. Dermed rakk vi dessverre ikke å gjøre så mye forberedelser til kampen.

Til tross for en hjerteskjærende avslutning på hovedkampen for Void sin del, har Hjortland fremdeles hodet høyt hevet for sesongen.

– Jeg vil si Wizard og Metizport er våre største konkurrenter denne sesongen grunnet at de er i samme båt som oss, nye lag som har noe å bevise og er rundt samme nivå. Det er definitivt viktig for oss å hente poeng i én av de kampene. Jeg vil fortsatt si vi har hatt en OK start på sesongen, i hvert fall ut fra hvor folk spådde oss, så personlig vil jeg tro vi ender opp med å berge plassen i divisjonen, avslutter Hjortland.

LES OGSÅ: Foxed sjokkerte Oilers - topper tabellenSiste fra forsiden