Elisa Invitational

– Vi var sultne på revansj og følte vi kunne ta Ence

Sander «Grus» Nordeide Iversen i Apeks er skuffet, men fattet etter tapet mot Ence lørdag i Elisa Invitational.

Mohammed Barzinje/Good Game

DISSE SPILTE FOR APEKS

Vis mer

Kristian «akEz» Kornbakk
Sander «Grus» Nordeide Iversen
Erik «Truth» Hansen Dyrnes
Ole «Marcelious» Langan
Dennis «dennis» Edman (midlertidig)

Pål «Polly» Kammen (trener)

Apeks kom seg til semifinalen i Elisa Invitational og møtte Ence, etter å ha imponert mot finske Kova i kvartfinalen. Sander «Grus» Nordeide Iversen var en av de som viste gode takter i den kampen.

– Kampen mot Kova gikk vel litt som forventet, kanskje litt bedre. Alle var påskrudd og fullt fokus. Fokuset i kampen var å kontre «derkeps» som har vist seg å være en meget viktig brikke i Kova, får vi stengt ned han får vi kontroll på kampen, og det gjorde vi, sier trønderen til Gamer.no.

Dessverre for norske fans så ble det stopp mot Ence, som vant kampen 2-0. Men ikke uten motstand. Apeks viste muskler, spesielt på første kart Nuke. Der hadde blant annet kaptein Kristian «akez» Kornbakk en én mot tre-situasjon han vant. Dermed var det Ence som kunne stikke av med plassen i Blast Premier, men Apeks kan gå fra tapet med god samvittighet.

– Vi gledet oss til omkamp mot Ence, vi var sultne på revansj og følte vi kunne ta de. «Akez» storspilte på Nuke, flere på laget hadde viktige runder i løpet av den kampen, men det holdt ikke dessverre. Vi spillte med «dennis» som reserve og vi rullerte om på rollene på antiterrorist-siden. Vi fikk ikke nok tid til å gå gjennom noe som helst og bli komfortable med det, men jeg synes vi gjorde en grei figur mot de.

Dignitas, med Håkon «hallzerk» Fjærli har fortsatt mulighet til å gå videre. Semifinalen deres starter klokken 19:45. Kampen ser du på TV 2 Sumo »

– «dennis»er en mann med mye erfaring

Dennis «dennis» Edman stilte opp for Apeks.
Adela Sznajder/DreamHack

Apeks spilte som kjent turneringen med en reservespiller. Iversen forteller at de lærte mye av å ha svensken på laget.

– Det var utrolig gøy og behagelig å spille med «dennis», en mann med så mye erfaring, jordnær fyr og bare en helt avslappet kar. Han har jo ikke spillt så mye de siste ukene og vært litt syk, men han har fortsatt bydd på mange syke runder og bra kommunikasjon. Det var begrenset med tid med han så vi fikk ikke gjort så mye eller lært mye av han dessverre. Vi må finne en solid erstatter og kommer til å bruke tid og tenke nøye over om den personen er riktig brikke for puslespillet vårt, forteller Nordeide Iversen.

Nå ser laget frem mot sluttspillet i Telialigaen, som skytes i gang neste lørdag, uten publikum.

– Vi ser frem til sluttspillet i Telialigaen. Er litt spent på hvordan det blir uten publikum, for det er en faktor som spiller inn hos litt mindre erfarne spillere. Vi skal uansett vise at vi er best, selv med reservespiller, avslutter Nordeide Iversen.

Siste fra forsiden