Riddle møter Lithium - Telenorligaen

– Vi vet hvordan vi skal spille mot Lithium

Begge lag mener de har brukt vinterferien godt.

Jonas Driveklepp/Blizzard/montasje Gamer.no

Etter det som virker som en evighet, er Overwatch i Telenorligaen endelig tilbake etter en måneds vinterferie.

SLIK SPILLES RUNDE TRE AV OVERWATCH I TELENORLIGAEN

Vis mer

Kl 20:00: Riddle - Lithium
Kl 20:00: Øygarden - 5 and a Half Men
Kl 20:00: Dynasty - Nordavind
Kl 20:00: Alopex - Toppen
Kl 20:00: Eventyrbrus - Vicious and Delicious

Alle kampene spilles søndag 4. mars.

Se resten av terminlisten på Telenorligaens turneringssider.

I rundens hovedkamp møtes Riddle og Lithium til dyst, hvor begge lag ønsker seg poengene for å ha heng på topp fire, som sikrer en plass i sluttspillet.

Kampen ser du direkte søndag fra klokken 20:00 på vår Twitch-kanal »

Blitt bedre kjent

Ask «AskForMore» Solheim Pedersen.
Privat

DISSE SPILLER FOR LITHIUM

Vis mer

Ask «AskForMore» Solheim Pedersen (Support)
Erlend «Ekko» Aslaksen (Support)
Kurt-Emil «Dervola» Dervola (DPS)
Matthew «Tache» Welham
Endre «Endreo» Ofstad Hagen (Tank)
Michie «Hetsen» Isaksson (Tank)

Lithium fikk ikke den mest optimale starten på sesongen med et 1-3-tap mot Nordavind. I andre runde ble ikke kampen deres spilt, fordi en av spillerne deres var forhindret å stille. Kampen mot Øygarden utsatt, men har ikke fått nytt tidspunkt ennå.

Tross den litt traurige sesongstarten er support-spiller for Lithium, Ask «AskForMore» Solheim Pedersen, likevel positiv med tanke på de kommende rundene.

– Vi hadde selvfølgelig håpet på å vinne, men vi er veldig fornøyd med å ta Hollywood fra Nordavind. Jeg føler at å ta det kartet viser at vi også er med å slåss om en plass i sluttspillet, selv om tabellen ikke viser det akkurat nå. Når det kommer til andre serierunde så var det uheldig at en av våre spillere ikke kunne møte på grunn av vær, men vi håper på en god match mot Øygarden når det blir mulighet for å spille denne kampen om igjen, sier «AskForMore».

Han tror Lithium bare kommer til å bli bedre og bedre utover sesongen.

– Planen vår fremover er å fortsette jobbe spesielt med lagspill og strategi. Vinterferien er blitt brukt på å nå dette målet samt å bli bedre kjent med hverandre som lagkamerater. Som en nokså ny lagoppstilling, tror jeg bare at vi vil bare bli sterkere og sterkere etter hvert som sesongen fortsetter, mener «AskForMore».

Satser på seier

Riddle-manager, Sigve «Rush» Løndal
Jonas Driveklepp
Les også
Anmeldelse: Overwatch

Riddle har også brukt vinterferien på å bli bedre kjent med hverandres styrker og svakheter.

DISSE SPILLER FOR RIDDLE

Vis mer

Hao «NuggetCooker» Nguyen (DPS)
Victor «Yiqids» (DPS)
Eskil «Kelsix» Solbakken (Support)
Tomas «Valen» Valen (Support)
Theo «SpX» Sogge (Main Tank)
Kim Andrè «Kimmaah» Karlsen (Off Tank)
John «UnusualPig» Bye (Off Tank)
Sigve «Rush» Løndal (Manager/Innbytter)

– Vi har brukt vinterferien til å samle oss, vi har tatt det sakte, jobbet mer med å bli komfortable sammen og skjønne spillestilen til hverandre, finne styrker og svakheter vi har som lag. Etter en litt «rocky» start med helt ny lagoppstilling bare en uke før sesongstart var det selvfølgelig tøft å tape 4-0 mot Øygarde, forteller manageren, før han fortsetter.

– Med maintank som hadde 40 i feber, gjorde vi det beste ut av situasjonen, men «Magician» (Sander Nævdal, DPS på Øygarden. Journ. anm.) og resten av Øygarden ble for mye. Heldigvis kom vi tilbake en uke senere og viste hva vi var god for med 4-0 mot Vicious and Delicious, noe vi satser på å gjøre mot Lithium også, sier Riddle-manager, Sigve «Rush» Løndal.

Flere av spillerne på Lithium har bakgrunn i Riddle, noe «Rush» tror de kan utnytte til sin fordel.

– Jeg tror fordelen vi kan ha fra denne kampen er at vi skal spille mot «AskForMore» og «Dervola» (Kurt-Emil Dervola. DPS, journ. anm), noen som begge har vært involvert i Riddle. «Dervola» var det vi vil kalle stjernespilleren vår, en helt vill god «hitscan»-spiller som kan gjøre utrolig med skade om han har en tank-line som skaper nok rom. Ask er også coach, og har utrolig mye kunnskap om spillet og har hatt noen treninger med oss da vi var i 2. divisjon, så vi har fått innsikt om hvordan vi skal spille mot dem, advarer «Rush».

Siste fra forsiden