Vice City Stories-nettsted lansert

Vil du vite mer om GTA: Vice City Stories for PSP? Nå har spillet fått et offisielt nettsted.

Grand Theft Auto: Vice City Stories følger den samme resepten som forgjengeren, Liberty City Stories. Det vil si at vi får en bærbar versjon av gameplayet og omgivelsene i klassiske GTA: Vice City, men med en ny historie og enkelte nye gameplayelementer.

Hovedpersonen denne gangen er Victor Vance, broren til Lance Vance fra Vice City. Victor er 28 år gammel, og er en marinesoldat som har ferie fra sitt daglige virke ved Guantanamo-basen på Cuba. Handlingen skal foregå i 1984, to år før hendelsene i Vice City fant sted.

Spillet skal være mye større enn Liberty City Stories, og kommer med massevis av spennende funksjoner. For eksempel vil det være mulig å bruke Jet Ski, og Victor er dessuten i stand til å svømme, om han skulle være uheldig nok til å falle i vannet.

Nå har Rockstar Games lansert det et offisielt nettsted til spillet. Her finner du den første traileren, samt skjermbilder, informasjon og skrivebordsbakgrunner. Dessuten får vi noen smakebiter fra en av radiostasjonene i spillet, og det er ingen ting som tyder på at skribentene har mistet sin sans for humor etter alle problemene selskapet har hatt i det siste (med både protester og "varm kaffe").

Siste fra forsiden