Victi: Blood Bitterness

Lyst til å prøve et underlig og annerledes spill? Her er en demo av Victi: Blood Bitterness, et eventyr som for det meste er i sort/hvitt.

Victi: Blood Bitterness er det første i en serie episodebaserte eventyrspill, og her ser handlingen ut til å foregå inne i en slags asteroide. Spillområdene er i 3D, men fargebruken er svært spesiell - stort sett er det bare to eller tre farger på skjermen samtidig (inkludert sort), og alt er tegnet med klare og tydelige linjer.

De franske utviklerne forteller at de ønsker spilleren skal være usikker på hva det egentlig er som foregår, og basert på demoen virker det som de har lykkes i akkurat det. Demoen tar for seg to akter fra begynnelsen av spillet, og gir deg mulighet til å utforske en liten del av asteroiden. Vær oppmerksom på at det er mulig å avslutte andre akt før du har sett alt den har å by på, så husk å sjekke alle dørene du finner.

Hvis du har lyst til å oppleve et spill som går nye veier i forhold til presentasjon, bør du absolutt ta en titt på denne demoen (som er på 137 MB). Den første Victi-episoden skal ta mellom tre og seks timer å spille gjennom, og kan kjøpes for 20 Euro (ca 165 kr) direkte fra utviklerne. Mer informasjon finner du på det offisielle nettstedet.

Eller fra:

Siste fra forsiden