Norge får TV-tilbud på Xbox 360

Video on Demand i 1080p

Streamingtjenesten for film- og TV-programmer utvides til Norge.

Xbox 360-tjenesten for å laste ned filmer og TV-programmer har blitt en stor suksess i USA. På dagens pressekonferanse, som åpnet ukens E3-messe i Los Angeles i kveld, fortalte Microsoft at tilbudet endelig er på vei til Europa og Norge, i 1080p-kvalitet og 5.1-surroundlyd.

– Allerede i høst vil det være et bredt utvalg av filmer og TV-program tilgjengelig fra Zune Video på Xbox 360 for umiddelbar streaming – i den høyeste videokvaliteten tilgjengelig. Alt med ett eneste knappetrykk, ingen disker, null nedlasting og ingen forsinkelser, heter det i pressemeldingen.

Videre lanseres Xbox Live Party, som er en virtuell kino der venner skal kunne dele filmer med hverandre, enten man er i samme stue, eller på hver sin kant av landet.

– Du kan med andre ord dele en film, der du med din avatar (ditt virtuelle jeg) deler opplevelsen. Du kan snakke, gråte og le deg gjennom filmen med dine venner via stemmekommunikasjon på Xbox Live. Det eneste som ikke kan deles er popcornet, fortelles det i pressemeldingen.

Microsoft gjorde det også kjent at de sosiale tjenestene Facebook og Twitter, samt og musikktjesten Last.fm blir tilgjengelig i skreddersydde utgaver for Xbox Live.

Diskuter artikkelen i forumet

Siste fra forsiden