Telialigaen - League of Legends

Viking sikret sluttspillplass - Domino må ta ett poeng i siste serierunde

– Uavgjort er varemerket vårt, sier Vikings Håkon «Koolberg» Solberg.

Håkon «Koolberg» Solberg og Raducu «leandoer» Florin-Valentin delte poengene i hovedkampen.
Sindre Stien/Good Game/Privat

Med uavgjort i hovedkampen ble Viking offisielt klare for sluttspillet, sammen med Nordavind og Riddle. Den siste plassen har Domino nesten grepet om med begge hender, men må ha minst ett poeng i siste runde for å sikre seg plassen.

SLIK ENDTE ÅTTENDE RUNDE AV TELIALIGAEN - LEAGUE OF LEGENDS

Vis mer

Fact Revolution - Vanir 0-2
Nordavind - Bifrost 2-0
Riddle - Celestial Gaming 2-0
Dreamz - GamerGrotta 2-0
Viking - Domino 1-1

Se resten av kampene i terminlisten »

Fact Revolution på sin side ødela sine egne muligheter ved å tape mot Vanir, i det som kan klassifiseres som sesongens kamp. Domino på sin side tok det ene poenget de trengte for å hekte av Vanir og Celestial.

Neste helg skal Domino møte nevnte Vanir, mens Fact skal ut mot Celestial Gaming. Skulle Fact vinne der, mens Vanir slår Domino, så vil Domino og Fact stå helt likt etter den siste serierunden.

LES MER: Domino har gjort spådommen før sesongen til skamme

Se kampen mellom Domino og Viking i opptak »

Slik ser tabellen ut etter åtte runder er ferdigspilt.
Telialigaen.no

– Aldri bekymret for sluttspillplassen

Håkon «Koolberg» Solberg og gjengen i Viking kan nå legge seg vel vitende om at sluttspillplassen er et faktum. De er fortsatt det eneste ubeseirede laget i Telialigaen med sine tre seire og fem uavgjort.

DISSE SPILLER FOR VIKING

Vis mer

Håkon «Koolberg» Solberg (Top)
Alexander «HHNeverLucky» Hegland Fedde (Mid)
Magnus «lil ambivert» Hornnes (ADC)
Geir «Eskii» Nilsen Lie (Support)
Anders «Sharp» Lilleengen (Jungle)

– Uavgjort er varemerket vårt, og dette er et resultat vi står ved. Sluttspillplassen har vi aldri vært bekymret for, så vi feirer ingenting før vi har vunnet en semifinale. Målet vårt har hele veien vært å nå finalen i årets sesong, sier han.

Domino på sin side må fortsatt kjempe med nebb og klør for den siste sluttspillplassen. I følge Raducu «leandoer» Florin-Valentin så er det en selvsikker gjeng som venter Vanir neste søndag.

– Jeg føler vi er selvsikre nok på å ta en seier mot Vanir, og sikre oss plassen i sluttspillet. Jeg ser frem til å spille mot dem, sier Dominos rumenske ADC.

VÅR SPÅDOM: Mer åpen 1. divisjon enn på lenge

Les også
Norske «Taiga» sikter seg inn mot neste Dota 2-major

Ikke overrasket over Domino

Domino har høstet mye skryt for sitt spill, og at de har gjort ekspertenes dom til skamme. «Koolberg» er ikke overrasket over nivået til Fredrikstad-klubben.

DISSE SPILLER FOR DOMINO

Vis mer

Hannes «Raxes» Ekman (Top)
Eivind «Scumwave» Østlie Haraldstad (Jungle)
Magnus «Valiant» Thoresen Østmo (Mid)
Raducu «leandoer» Florin-Valentin (ADC)
Charlotte «Charry» Helgesen (Support)

– Domino stiller ganske sterkt, men vi er ikke overrasket over nivået de spiller med. «Raxes» spilte «weakside» veldig godt i den andre kampen, som gjør at vårt heltevalg faller litt sammen. Vi kunne kanskje ha valgt en annen strategi denne kampen, men i en eventuell best av fem er jeg sikker på at vi slår Domino.

Domino ga Viking kamp hele veien, og spesielt nevnte «Raxus» og «leandoer» var fremragende for Domino. Sistnevnte oppsummerer kampen med at det var tøft i begge oppgjør, men at Domino kunne vunnet begge.

– Begge kampene var harde, men jeg føler vi kunne vunnet den første kampen om vi spilte med litt mer selvtillit. Alt i alt spilte Viking veldig bra, og fortjente seieren i den første kampen, like mye som vi fortjente det i den andre kampen, avslutter han.

Siste fra forsiden