Vil du betateste Xpand Rally?

Techland har kunngjort at de leter etter betatestere for det nye rallyspillet Xpand Rally, så hvis du har en liten Petter Solberg i magen er det bare å skrive seg på.

Hvis du vil teste Xpand Rally må du besøke spillets hjemmeside og registrere deg ved hjelp av et skjema der. Når du gjør det må du fortelle litt om hva slags maskinvare du har, samt litt om hva slags preferanser du har i forhold til bilspill. Du må også signere en avtale som sier at du ikke får lov til å dele informasjon om spillet med utenforstående. Foreløpig vil 2000 mennesker få ta del i betatesten.

Xpand Rally er, som navnet kanskje gir et ørlite hint om, et rallyspill. Spillet bygger på grafikkmotoren fra skytespillet Chrome, og skryter av realistisk grafikk svært lang synsrekkevidde. I tillegg bruker spillet realistisk fysikk, både i forhold til bilene og omgivelsene.

I spillets kampanje starter spilleren med en dårlig bil, og han må delta (og helst gjøre det godt) i ulike rally for å få penger til å oppgradere (og fininnstille) bilen, reparere skader og betale det som det koster å delta i de forskjellige løpene. Spillet skal inneholde en realistisk fysikkmotor, slik at de endringene du gjør på bilen vil bety mye for hvordan den føles å kjøre. Det samme gjelder eventuelle skader.

Spillet inneholder både rally og rallycross, noe som er gode nyheter for mange. En av de artigste tingene med Rallysport Challenge var rallycrossdelen, og hvis utviklerne av Xpand Rally klarer noe liknende er de på rett spor. I tillegg vil Xpand Rally komme med brukervennlige, men kraftige, verktøy de kreative kan bruke til å lage nye baner, biler og til og med fullstendige modifikasjoner.

Siste fra forsiden