Vil du bli president i USA?

Stardock har lansert nettstedet til deres politiske simulator, The Political Machine.

Spillet lar deg skape din egen presidentkandidat og gå til valg i USA. Målet er naturligvis å vinne, slik at du får okkupere det hvite huse i de neste fire årene. Veien til det hvite hus er imidlertid lang og strabasiøs. For å ha en sjanse til å bli hørt av det amerikanske publikum må du skaffe penger og sette i gang en storstilt PR-kampanje.

Spillet er basert på det virkelige USA, og ulike stater har ulike holdninger til ulike tema. Du må vite hva disse holdningene er når du bestemmer hvordan du skal profilere deg i de forskjellige statene. Å gå ut som en sterk motstander av dødsstraff vil kanskje ikke vinne så mange stemmer i Texas, for eksempel. Spillet slutter når du enten vinner valget og blir USA sin neste president eller taper valget og kun blir en fotnote i historien.

Folkene bak dette spillet er Stardock, som tidligere har laget spill som Galactic Civilizations, The Corporate Machine og Entrepeneur. De har akkurat lansert et nytt nettsted som inneholder en haug av informasjon om spillet. The Political Machine skal komme ut i mai, og som vanlig med Stardock sine spill vil det både distribueres på normalt vis og via Internett.

Siste fra forsiden