Vil du bli verdens hersker?

Nå kan du betateste det kommende strategispillet Supreme Ruler 2010.

Året er 2010 og de store verdensmaktene har gått i oppløsning. Alt som er igjen er en haug små og kranglete regioner. FN har forlengst forsvunnet, og blitt erstattet med en organisasjon som heter "The World Market" (Verdensmarkedet). Som lederen for en av de små regionale maktene er jobben din først og fremst å sikre at regionen din overlever. Klarer du det kan du kjempe om å dominere nærliggende regioner.

Supreme Ruler 2010 ser ut til å bli et svært detaljert spill. I forhold til krigføring har du hundrevis av detaljerte og autentiske enheter til rådighet. Du kan enten kommandere bataljonene dine direkte eller delegere kommandoen til datastyrte militærledere. For å sikre at dette aspektet er så autentisk som mulig har militært personell sett over spillet og gitt råd under utviklingen.

I forhold til økonomien inneholder spillet 11 ulike nøkkelvarer, og du styrer produksjonen, konsumet og eksporten av disse. Spillet har et avansert politisk system som gir deg stor frihet i forhandlingen med andre regioner, samt stor kontroll over politikken som føres i dine egne regioner. Spillet kommer med mulighet for flerspiller, samt egen karteditor. Du kan spille i turbasert eller sanntidsmodus, alt etter hva du føler for selv.

Hvis du synes dette høres spennende ut kan melde deg på betatesten eller besøke spillets hjemmeside hos Battlegoat Studios. Spillet er ventet utgitt i løpet av dette kvartalet.

Siste fra forsiden