Vil du lære å bli en god spillkommentator?

Gamer.no inviterer til seminar med en av e-sportens mest kjente castere.

Fabian Sluz (t.v.) og Mats Engelien kommenterte finalen i vår StarCraft-liga på SpillExpo i fjor høst. De kommer også på seminaret.

En av premiene i høstens populære So You Think You Can Cast-konkurranse var veiledning og opplæring fra en kjent, profesjonell spillkommentator.

Førstkommende lørdag er alle vinnerne og noen vi har håndplukket til å caste for Gamer.no invitert til et seminar med Paul «RedeYe» Chaloner fra ESL. Han er blant e-sportens mest kjente vertsfigurer og castere, og har kommentert konkurransespilling i de fleste sjangre siden starten på 2000-tallet. Nå kommer han til i Oslo for å lære bort kunsten å være en god kommentator.

Paul «RedeYe» Chaloner kommer til Norge for å lære norske castere noen triks.

På dette seminaret vil deltakerne blant annet lære hvordan man forbereder seg før et arrangement eller en kamp, hva som underholder, hvilket teknisk utstyr man bør beherske, og hvordan man håndterer blundere og uheldige situasjoner som oppstår i en direktesending.

På slutten av dagen vil alle deltakerne kunne prøve seg, og få gode råd og tips fra «RedeYe» som man kan ta med seg videre.

Fire ledige plasser

Dessverre måtte noen av vinnerne og inviterte melde avbud, men det betyr at vi har ledige plasser til andre aktuelle kommentatorspirer i Norge.

Arrangementet foregår på House of Nerds på Løren i Oslo fra klokken 11:00 til 17:00 lørdag 17. januar. Deltakerne må komme seg til arrangementet for egen regning, men vi spanderer drikke og mat.

Hvis du synes dette høres spennende ut kan du ta kontakt med vår e-sportansvarlig Stein Wilmann på e-post stein@gamer.no. Skriv litt kort om deg selv, hvor gammel du er, hvor du bor, hvilke spill du interesserer deg mest for og hvilken erfaring du har fra før.

Vi kommer til å prioritere de søkerne som kommenterer de spillene vi arrangerer ligaer i, altså League of Legends, Hearthstone, Counter-Strike: GO og StarCraft II. Deltakerne kan få tilbud om å bli kommentator hos oss etter endt kurs.

Søknadsfristen er torsdag 15. januar klokken 12:00.

Siste fra forsiden