Vil du skape ditt eget dataspill?

Et av Norges fremste utviklerstudioer leter etter talenter. Nå gir de leserne av Gamer.no en unik, eksklusiv mulighet til å få drømmejobben.

Lyst på en jobb som spillprogrammerer, men ikke fullt så klar for å betale dyrt for å studere i fem år? Da har norske ArtPlant et tilbud til deg. De er på jakt etter et ungt talent som de skal trene opp til å bli en en dyktig spillskaper.

Det Oslo-baserte spillstudioet ArtPlant er grunnlagt av tidligere ansatte i Funcom og Innerloop, og flere av dem var direkte involvert i utviklingen av blant annet Joint Strike Fighter og Project I.G.I.

Johan Øverbye i norske ArtPlant trenger flere programmerere i staben.

ArtPlant står blant annet bak salgssuksesser som Kaptein Sabeltann, Olsenbanden Jr., Stalljenta og Skomakergata. Akkurat nå jobber firmaet blant annet med et onlinebasert hestespill for Xbox 360 og PlayStation 3, Dream of the Dinosaurs og Kaptein Sabeltann 2.

– Ute etter gamere

Nå leter de etter nye, talentfulle programmerere, som skal arbeide med nasjonale og internasjonale spillprosjekter. Men ArtPlant er ikke bare interessert i nyutdannede. De gir nemlig en leser av Gamer.no en gyllen mulighet til å jobbe med spillutvikling på heltid, uten at vedkommende må vise frem et eneste studiebevis eller en CV.

– Grunnen til at vi velger å søke etter folk på denne måten er rett og slett at vi er ute etter gamere. Jobben er å programmere spill, ikke programmering generelt – det forutsetter at man har en forståelse for hva et spill er, hva man prøver å oppnå med det, forklarer Johan Øverbye, teknisk leder hos ArtPlant.

Vet du hva som kjennetegner et godt spill? Har du laget en demo du er skikkelig fornøyd med? Har du lyst til å skape ditt eget spill, som garantert kommer i salg over hele verden? Da er dette en sjanse du neppe vil gå glipp av.

Kravene som stilles er:

  • Du må være fylt 16 år
  • Du må fortelle litt om deg selv og din bakgrunn
  • Du må legge ved en relevant demo som viser dine programmeringsferdigheter.
  • Du må legge ved kildekoden til demoen

Søknaden leveres på e-post (johano@artplant.no) eller vanlig post, innen 20. mai. Postadressen er:

Artplant
v/Johan Øverbye
Akersgata 43
N-0158 Oslo
Norge

Vi ønsker alle interesserte lesere lykke til! Det er forøvrig også et krav (fra oss) om at den som fikk stillingen lar seg intervjue av Gamer.no i ettertid.

Siste fra forsiden