Gamer.no søker hardware-frilanser

Vil du skrive om hardware?

Norges største spillside søker en frilanser som kan teste hardware-produkter.

Mikkjell Lønning/Gamer.no

Gamer.no ønsker til enhver tid å være det beste norske alternativet for spillinteresserte på jakt etter lesestoff med høy kvalitet. Vi skal dekke spillbransjen bredt, med faglig tyngde, dedikasjon og et tilgjengelig og levende språk.

Siden 2018 har vi dyppet tåa i hardware-segmentet, og har nå en ambisjon om å bli best i landet på hardware knyttet til spill. Vi er derfor på utkikk etter en skribent som kan hjelpe oss med å teste nye, spennende spillprodukter – om det så er skjermer, prosessorer, fulle PC-bygg eller spillkonsoller.

Som skribent for oss vil du få tilsendt nye produkt for å skrive tester, samletester, featurestoff og guider. Er du av typen som ser lange YouTube-videoer om nye prosessor-lanseringer, og lar deg engasjere av hvem som vinner den evige kampen mellom AMD eller Intel? Skryter du hemningsløst om oppskalerte spill i 8K til venner som ikke bryr seg i det hele tatt? Har du alltid lurt på hvor mye RAM-hastighet har å si for ytelse, og mangler bare brikker nok til å finne ut av det? Da er du gjerne den rette mannen eller kvinnen for oss.

Utforsk hardware-sidene våre her »

Gamer.no har naturligvis et spesielt fokus på spill, og de fleste testene vil måtte ta utgangspunkt i hvordan produktet er å bruke til nettopp spilling. Tester du en spill-skjerm vil vi ha det spesielle ved siden av vurdering av forsinkelse, responstid, farger og bildeflyt. Kanskje har du noen betraktninger om hvordan fargeprofilene kan optimaliseres til Counter-Strike eller Overwatch på ulike måter? Skal du anmelde prosessorer, bryr vi oss mindre om produktivitet, og legger mer vekt på å benchmarke så mange spill som mulig.

Skribenter hos Gamer.no har stor arbeidsfrihet, og får honorar for hver leverte artikkel. Produktene blir sendt rett hjem til deg, og arbeidstiden er derfor – naturligvis – svært fleksibel.

Arbeidsoppgaver

Skrive tester, guider og featuresaker om:

 • Bærbare gamingmaskiner
 • PC-komponenter (i hovedsak prosessorer, men muligens RAM, hovedkort, lagring og så videre)
 • Forhåndsbygde, stasjonære gamingmaskiner
 • Spillskjermer

Bidra med nyhetsdekning på hardware-segmentet ved behov.

Kvalifikasjonskrav:

 • Du har fylt 18
 • Du er god til å skrive, og kan formidle komplekse tema på en forståelig måte
 • Du er interessert i teknologi og spill
 • Du kan jobbe selvstendig
 • Du har tilgang til en PC som kan brukes som testrigg for tilsendte komponenter
 • Du holder deg oppdatert på det nye innen produkter som er relevante for vår dekning
 • Du kan ta gode bilder av produktet
 • Du er lærevillig, og vet litt om overklokking, benchmarking og produktmarkedet generelt
 • Du kan en god del om komponenter og PC-bygging

Søknadsprosess

Interessenter kan sende en kortfattet søknad om bakgrunnen din (både generelt og knyttet til hardware) og motivasjonen for å søke, samt en CV, til mikkjell@gamer.no og audun@gamer.no.

Les også
Test: ASUS TUF Gaming RTX 3080 OC

Vi ønsker at alle søkere legger ved en relevant arbeidsprøve. Søk gjerne på hardware-sidene våre for noen pekere når det kommer til format og lengde, og skriv en sak på et produkt du har liggende. Helst en prosessor eller gamingskjerm, eventuelt en bærbar gaming-pc eller et hovedkort. Husk å legge ved bilder av produktet som du har tatt selv, og gjerne data fra benchmarking viss du tester en prosessor.

Det er ingen søknadsfrist, og alle søknader blir besvart. Tidligere skriveerfaring er ikke et krav, men et pluss. Kvinner oppfordres til å søke.

Siste fra forsiden