Konkurranse

League of Legends / World Championship 2015

Vinn billetter til kinovisning av verdensmesterskapet i League of Legends

Ringen Kino i Oslo åpner dørene for e-sport igjen.

Verdensmesterskapet i 2014 ble avholdt i Sangam Stadium i Seoul.
Riot

Lørdag 31. oktober er det klart for årets høydepunkt for alle som følger League og Legends tett. Da møtes nemlig verdens to beste lag i en spektakulær finale av verdensmesterskapet som har pågått i hele oktober.

De seksten beste lagene har vært gjennom et gruppespill og kvartfinaler. Nå gjenstår bare to semifinaler før vi vet hvem som står overfor hverandre i Mercedes-Benz Arena om en drøy uke. De to lagene som går videre til finalen kjemper om VM-pokalen og over 8 millioner kroner i førstepremie.

Finalen vises på Ringen Kino

Rundt om i hele Europa arrangeres det samlinger der publikum kan møtes for å se VM-finalen sammen, og i Norge er det Ringen Kino i Oslo som er satt opp som Riots partner. Dette skal være første gangen man får se VM-finalen i League of Legends på stort lerret i Norge.

Det er Coca-Cola som står bak de ulike arrangementene, og Line Sjøthun, Brand Manager i The Coca-Cola Company, forteller i en pressemelding at e-sport er et viktig fokusområde for dem.

– For oss i Coca-Cola er det å arrangere slike «viewing parties» en måte å feire gaming sammen med alle som brenner for sporten; dem er det mange av, faktisk spiller rundt en fjerdedel av verdens befolkning, sier hun.

– Et av våre viktigste slagord handler om å «dele øyeblikk», og det er også en del av DNA-et til spillerne; tall viser at så mange som 60 % spiller sammen med vennene sine. Spilling er altså sosialt, og hvordan feirer man da bedre årets høydepunkt – Worlds 2015 – enn ved å arrangere et stort party på Ringen Kino, der finalen følges direkte sammen med andre fans? Vi tror dette blir en super opplevelse for alle som får være tilstede.

Den avgjørende finalen går lørdag 31. oktober klokken 13:00 norsk tid. De som ikke kan delta på noen av samlingene kan selvsagt se finalen på Riots kanal på Twitch.tv.

Bli med i trekningen av to kinobilletter

Alt du må gjøre for å delta i trekningen om to billetter er å svare korrekt på ett spørsmål og gi oss din kontaktinformasjon. Konkurransen avsluttes tirsdag 27. oktober.

Siste fra forsiden