Om infokapsler
E-SPORT: Torsdag starter VM i League of Legends
E-sport
(Bilde: Riot)

League of Legends / World Championship

Torsdag starter VM i League of Legends

Finn ut hvilke datoer du må krysse av i kalenderen den kommende måneden.

Torsdag klokken 16:00 norsk tid går startskuddet for årets verdensmesterskap i League of Legends. Først er det åpningsseremoni, så går man løs på hele seks kamper utover kvelden. Det spilles også seks kamper fredag, lørdag og søndag, så det er mye å se frem til de neste dagene. For fullt kampprogram og tider, besøk Riots offisielle side for mesterskapet.

LES OGSÅ: Vi spår resultatet av gruppespillet i VM

På Riots Youtube-kanaler «LoL eSports» og «League of Legends» kan du finne både hypevideoer og dokumentarer laget for verdensmesterskapet.

Kamper å se opp for denne uken

Gruppespillet i Paris pågår frem til 11. oktober, så er det pause frem til kvartfinalene i London 15.-18. oktober. Semifinalene spilles i Brussel 24. og 25. oktober, mens finalen i Berlin avholdes på Mercedes-Benz Arena søndag 31. oktober. 

Den første uken av gruppespillet vil ha en blanding av alle gruppene hver dag, mens den andre uken vil dedikere én dag til hver enkelt gruppe. Dette gjør at lite er avgjort etter den første uken, men det er likevel mange spennende kamper å se frem til. 

På torsdag har man åpningskampen mellom Fnatic og Invictus Gaming, i tillegg til dagens tredje kamp mellom forhåndsfavoritt SKT T1 og H2K.

franca.
Arena for gruppespillet er Le Dock Pullman i Paris, Frankrike. (Bilde: saibadizernao, via esportspedia)

Fredagen starter med et smell med kampen mellom KT Rolster og TSM, etterfulgt av LGD mot Origen. Dagens siste oppgjør mellom CLG og paiN kan også bli meget spennende.

På lørdag har man toppkamper på rekke og rad. Først har man oppgjøret mellom gigantene SKT T1 og EDG, som for mange blir høydepunktet i gruppespillet. Andre kamper man  se på lørdag er LGD mot KT Rolster, Origen mot TSM og ahq mot Fnatic.

Søndagen er også fylt med mange svært spennende oppgjør. Kampene mellom KT Rolster og Origen, og KOO mot CLG kan fort bli meget jevne.

Du kan følge verdensmesterskapet i League of Legends på Riot Games' offisielle Twitch-kanal fra torsdag klokken 16:00.

Slik er gruppene fordelt:

Gruppe A Gruppe B
USA Counter Logic Gaming Taiwan ahq e-Sports Club
Taiwan Flash Wolves USA Cloud 9 
Sør-Korea KOO Tigers Europa Fnatic
Brasil paiN Gaming  Kina Invictus Gaming
Gruppe C Gruppe D
Thailand Bangkok Titans  Sør-Korea KT Rolster
Kina EDward Gaming Kina LGD Gaming
Europa H2k-Gaming Europa Origen
Sør-Korea SK Telecom USA Team Solo Mid 

Kommentarer (1)

Forsiden akkurat nå

Til toppen