Konkurranse

Vinn Fable med DVD og armbånd

Microsoft har gitt oss noen ekstra utgaver av Fable - spillet alle Xbox-rollespillere snakker om, en eksklusiv DVD og et armbånd. Dette vil vi naturligvis dele med leserne våre, men da må dere svare riktig på et par spørsmål.

Fable er helt unikt rollespill, som innfører helt nye elementer til sjangeren. Noen vil gå så langt som å si det virkelig er et av de få spillene som virkelig fortjener å bli kalt et rollespill. Vår anmelder roser det opp i skyene, og forteller at det sannsynligvis er et av årets mest unike spill.

Nå kan du bli eier av dette rollespillet for Xbox, et eksklusivt lærarmbånd for den gode eller den onde, en bonus-DVD med intervju med Peter Molyneux i Lionhead, bak kulissene-dokumentar, videoer og spilldemoer av andre Xbox-spill.

Vi skal ikke gjøre det alt for vanskelig for deg, så alt du trenger å gjøre for å delta i trekningen er å svare på følgende spørsmål:

  1. Hvilke to utviklerstudioer står bak Fable?
  2. Hva heter hjembyen til karakteren din i Fable?

Riktige svaralternativer sendes til fable@gamer.no. I emnefeltet skal det stå "Fable-konkurranse". Bidragsytere som forandrer emnefeltet i e-posten til noe annet blir ikke nødvendigvis med i trekningen. Husk å oppgi adresse slik at vi får sendt ut premiene. Vi trekker tre vinnere 28. oktober. Lykke til!

Siste fra forsiden