Vinn PS3 med Assassin's Creed: Brotherhood!

Konsoll, spesialversjon og hettegenser i premie. Dette vil du ikke gå glipp av.

I morgen slippes Assassin's Creed: Brotherhood i Norge. Da får vi igjen styre Ezio, som har blitt en legendarisk snikmorder i Roma anno 1503. Du må ta opp kampen med tempelridderordenen, samtidig som du leder ditt eget brorskap av snikmordere i fiendens hjerte. Denne stallen av snikmordere sendes ut på oppdrag, og utvikles til å bli stadig bedre, og flere.

– Massivt og altoppslukende

Vi gir bort en spesialutgave ...
... og en konsoll å spille det på.

I tillegg til brorskapet med andre snikmordere, er bruken av hester som fremkomstmiddel også en spennende nyhet. De firbente kan utnyttes som en del av miljøet, og du kan slåss og drepe fra hesteryggen. For første gang i serien blir det også mulig å spille sammen med andre i en tøff flerspillerdel.

Vår anmelder Mikael Harstad Groven er ikke tilbakeholden i den sterke 9 av 10-anmeldelsen her på Gamer.no, og mener dette er det klart beste spillet i serien til nå:

– Når ballen først begynner å rulle er det nesten umulig å legge fra seg kontrollen. Her får du varierte og mange oppdrag, som stort sett alltid er interessante og morsomme å gjennomføre. Du kan løse de fleste floker slik du selv vil, og med det våpenutvalget Ezio har mangler det ikke på muligheter.

Slik deltar du i konkurransen

Nå har vi trommet sammen en svært unik pakke. På premiebordet har vi PlayStation 3 Slim 320 GB, en Assassin’s Creed: Brotherhood Auditore Edition og en tøff hettegenser. Auditore Edition inneholder spillet, et eksklusivt kartområde, dragerustning til Ezio, DVD med en kortfilm hvor du får vite mer om Ezio via hans far, og noen samlekort som presenterer personligheter i flerspillerdelen.

For å bli med i trekningen om denne tøffe premien må du svare korrekt på følgende spørsmål:

Oppdatering: Konkurransen er nå avsluttet. Vinnerne er trukket.

Lykke til! Vi trekker den heldige vinneren førstkommende fredag.

Siste fra forsiden