Konkurranse

Vinn romspillet Darkstar One

Svar riktig på våre spørsmål og du kan bli eier av Ataris nye romskipspill Darkstar One.

Darkstar One er et romskipspill i et enormt og autentisk univers, med spektakulær grafikk, stor valgfrihet og en spennende historie. Handlingen foregår i en tid hvor galaksen stort sett lever i fred. Det har gått flere hundre år siden den forrige intergalaktiske krigen og de eneste som til stadighet skaper problemer er en ondsinnet rase fra universets ytterkant, som kalles Thul.

Skjermbilde fra Darkstar One

Et univers i fred er imidlertid ikke et spesielt godt bakteppe for et actionspill, så situasjonen er naturligvis i ferd med å endre seg dramatisk. Du får rollen som Kayron Jarvis, som kontrollerer det avanserte romskipet DarkStar One, og som er i ferd med å bli viklet inn i en situasjon langt farligere enn han noensinne kunne drømt om.

Spillet ble lansert 11. august, og i vår ferske anmeldelse får spillet karakteren 7 av 10. Her er et lite utdrag: ”Darkstar One er et svært underholdende spill. Selve grunnmekanikken er fjellstø, komfortabel og underholdende, om enn lite variert; men så lenge du er glad i å skyte, skorter det ikke på oppdrag å bryne seg på”.

Hvis du vil være 1 av 3 som stikker av med et eksemplar av dette spillet, så må du svare korrekte på følgende spørsmål:

Hvor mange raser finnes det i Darkstar One?

Hva heter forfatteren som har hjulpet til med historien i spillet?

Navn:
Epost:

Denne konkurransen kan besvares frem til 21. august kl. 9. Vi kårer tre vinnere, som blir kontaktet på e-post og annonsert i egen artikkel på Gamer.no samme dag. Vi ønsker alle deltakere lykke til!

Siste fra forsiden