Konkurranse

Vinn samlerutgave av The Burning Crusade

I morgen slippes endelig den første tilleggspakken til verdens største MMORPG-tittel. Nå har du mulighet til å vinne en samlerutgave.

World of Warcraft: The Burning Crusade er navnet på den første ekspansjonspakken til World of Warcraft. Pakken kommer med to nye spillbare raser, samt et helt kontinent som har fått navnet Outland. Dette kontinentet er tilgjengelig gjennom en magisk portal. I tillegg får vi hundrevis av nye oppdrag og minst like mange våpen, rustninger og andre former for utstyr.

Dessuten kommer ekspansjonen med et nytt yrke; "jewelcrafting", som blant annet lar deg feste magiske juveler på våpen og rustninger. I tillegg får du muligheten til å ri på flygende dyr, noe som sikkert setter deg i respekt blant Azeroths mange innbyggere. Høyeste erfaringsnivå økes forøvrig til 70, og vi blir selvsagt introdusert for nye store og farlige fiender.

Vi har fått kloa i en samlerutgave av denne tilleggspakken, for å gi bort til våre kjære lesere. I tillegg til selve spillet på CD og DVD, innholder denne spesialutgaven en bak-kulissene-DVD, en bok med kunstverk fra spillet, et eksklusivt Netherwhelp-kjæledyr som kan brukes inne i spillet, to startpakker med World of Warcraft-kortspillet med eksklusive kort, musmatte med kart over Outland og det offisielle lydsporet på CD.

Hvis du ønsker å sikre deg et eksemplar, må du svare korrekt på følgende spørsmål:

Hvilken rase er ikke ny i The Burning Crusade?
Omtrent hvor mange spillere hevder Vivendi at World of Warcraft har i Europa?
Hvor mange språk er World of Warcraft oversatt til?
Navn:
Epost:

Denne konkurransen kan besvares helt til midnatt 21. januar. Vinneren blir kontaktet på e-post, og annonsert i egen artikkel på Gamer.no dagen etter. Vi ønsker alle deltakere lykke til!

Siste fra forsiden