Konkurranse

Vinn stilig foosball-bord

Opplevd noe flaut eller æreverdig under spilling av Football Manager 2006-demoen? Nå kan øyeblikket gjøre deg til vinner av et foosball-bord.

Football Manager 2006 bygger som vanlig videre på det fundamentet Sports Interactive har skapt over en årrekke med fotballmanagerspill (tidligere er kjent som Championship Manager-serien). Selvfølgelig får vi også noen nyheter, og disse inkluderer muligheten til å forhandle med styret i fotballklubben din. Du kan forhandle om ting som forbedret kontrakt for deg selv, høyere spillerlønninger, mer penger til å kjøpe spillere med, og forbedringer på stadiumanlegget.

Spillet gir deg også mulighet til å samtale med spillergruppen eller enkeltspillere i pausen av en fotballkamp. Her kan du, ved hjelp av den taktiske oversikten, fortelle hva du synes om spillernes prestasjoner i første omgang. Forhåpentligvis vil beskjedene dine føre til forbedret prestasjon i andre omgang, men også her må du være varsom og unngå å si ting som får spillernes moral til å kollapse.

I demoen av Football Manager 2006 som ble lansert for to uker siden, gjorde utviklerne det mulig for alle å teste hele 16 ligaer, på åtte språk. Nå har vi fått tak i et meget stilig foosball-bord og fullversjonen av managerspillet, som vi gir bort til den leseren som kan gi oss til flaueste, eller stolteste øyeblikk fra demoen (eller betatiden for de som deltok der). Alt dere trenger å gjøre er å sende et skjermbilde, og forklaring til foosball@gamer.no, så er dere med i trekningen den 21. oktober.

Football Manager 2006 lanseres på PC 21. oktober. En PSP-versjon er ventet i november, og en Xbox 360-versjon i desember.

Siste fra forsiden