Konkurranse

Vinn UFO: Aftershock og t-skjorte

Om halvannen uke ankommer UFO: Aftershock i norske butikkhyller. Nå kan du vinne et eksemplar av spillet, pluss en t-skjorte.

UFO: Aftershock er etterfølgeren til det populære strategispillet UFO: Aftermath, hvor spilleren måtte nedkjempe en invasjon fra rommet. Fienden var retikulanerne, en gruppe romvesener som kom til vår utkant av galaksen for å utføre eksperimenter. Planen deres bestod i å dekke jordoverflaten med såkalt biomasse, i håp om at denne etter hvert ville danne sin egen bevissthet med enorme parapsykiske krefter.

Oppfølgeren vil bygge videre på det relativt vellykkede gameplayet i UFO: Aftermath. Her vil du få ansvaret for å dirigere forsvaret av jorden, samtidig som du må ta del i enkelte strategiske kampoperasjoner. Spillet inneholder en rekke nye teknologier og fiender, og i tillegg ser det ut til at det økonomiske aspektet (basebygging, ressursinnsankning) får større plass i denne etterfølgeren, noe som mange spillere har etterlyst.

Ved å svare korrekt på to spørsmål, kan du være med i trekningen om tre spill og tre t-skjorter levert av distributøren Atari Nordic.

Hva het det aller først X-Com (UFO)-spillet?
X-Com: UFO Defense
UFO: Enemy Unknown
X-Com: Unknown Terror

Hvem har utviklet UFO: Aftershock?
Microprose Software
Hasbro Interactive
Altar Interactive

Navn:
Epost:

Denne konkurransen kan besvares helt til klokken 12:00 mandag 31. oktober. Da stenges konkurransen, og vi utlyser heldige vinnere i en egen artikkel. Vi ønsker alle deltakere lykke til!

Siste fra forsiden