Konkurranse

Vinn World in Conflict med effekter

Vi har fått tak i en samlerutgave, to ordinære utgaver, tre t-skjorter og en vinterlue som vi gir bort til tre heldige vinnere.

World in Conflict foregår i en verden der Sovjetunionen fortsatt er en reell motstander for NATO-landene, og det hele starter med vestens største marerittscenario. Russiske tropper invaderer Europa og USA, og NATO-styrkene er på bakbeina. Spilleren får rollen som en feltkommandant, og må kjempe for å ta tilbake de amerikanske byene en etter en, ved hjelp av noen av åttitallets heftigste militærmaskiner.

Dette antrekket søker deg!

Beste strategispillet verden har sett?

Vår anmelder har knapt nok sett bedre strategispill, og belønner World in Conflict med den første 10-er-utmerkelsen på ti måneder:

– World in Conflict har det lille ekstra som gjør at du henfallent forelsker deg i spillet og ikke klarer å legge det fra deg. Ikke bare er det et fullstendig produkt som oser over av genuinitet og små lekre detaljer, det er også det kanskje beste sanntidsstrategispillet verden noen gang har sett, skriver Marius Jentoftsen i sin anmeldelse.

Fokuset i World in Conflict er på selve kamphandlingene, og ved å ta over kontrollpunkter rundt om på kartet, får du «taktiske poeng», som du kan investere i forsterkninger. Ellers kan man vente seg heftig grafikk og ødeleggbare spillmiljøer, lagbasert flerspiller for opp til 16 spillere og fokus på raske, harde slag.

Samlerutgaven i all sin prakt.

Vinn samlerutgave, t-skjorte og vinterlue

Gamer.no har sikret seg en samlerutgave, som inneholder en bit av Berlinmuren, en DVD fra History Channel om Berlinmuren, en hodetelefon med mikrofon, samt en DVD-dokumentar om utviklingen av World in Conflict. Vinneren av samlerutgaven vil også få en World in Conflict-vinterlue, og en t-skjorte. To andre vinnere får ett ordinært spill hver og t-skjorte.

Alt du trenger å gjøre for å delta i trekningen, er å svare korrekt på følgende spørsmål:

I hvilket år starter World in Conflict-historien?
Navn:
Epost:

Konkurransen kan besvares frem til midnatt mandag 24. september 2007. Vinnerene blir kontaktet på e-post, og annonsert i egen artikkel på Gamer.no dagen etter. Vi ønsker alle deltakere lykke til!

Siste fra forsiden