Virtual Skipper 4

Er Virtual Skipper 4 like nydelig å se på som utviklerne hevder? Det kan du finne ut ved å laste ned den nylanserte demoen.

I Virtual Skipper 4 stilles du bak roret på noen av verdens beste seilbåter. Spillet foregår over 12 forskjellige skjærgårdsområder hentet fra hele verden, og Nadeo lover at det skal være det peneste seilspillet du noensinne har sett. Under utviklingen har de brukt svært mye tid på å sørge for at havet oppfører seg realistisk, og de er svært fornøyd med resultatet.

I tillegg lover de blant annet avanserte lyseffekter, dynamisk dag-og-natt sykluser og volumetriske skyer. Spillet støtter både enspiller og flerspiller, og kommer med et omfattende redigeringsverktøy som lar deg designe dine egne regattaer. I tillegg får spillere mulighet til å importere sine egne 3D-modeller.

I tillegg til å bli lansert i butikkene vil Virtual Skipper 4 bli gjort tilgjengelig for direkte nedlasting fra det offisielle nettstedet (du må selvfølgelig betale for å laste fullversjonen ned, men slipper å vente på en eventuell norsk lansering, samtidig som prisen etter alt å dømme blir lavere enn den blir om du kjøper spillet i butikk). Nettlanseringen vil finne sted i løpet av den nærmeste tiden.

Om du har lyst til å teste Virtual Skipper 4 uten å betale for det, kan du laste ned den nylanserte demoen av spillet. Denne er på 220 MB, og inneholder en serie med 8 øvingsoppdrag (som foregår i skjærgården rundt Marseilles), samt to regattaer (i Marseilles og Norden) som kan spilles både i enspiller og flerspiller. Du finner demoen her:

Siste fra forsiden