Virusangrep på PSP

Majesco og Planet Moon Studios har nylig kunngjort Infected, et spennende skytespill til PSP.

Majesco og Planet Moon Studios planlegger et storstilt virusangrep på PSP, og for å utføre planene sine trenger de din hjelp. Hver spiller får sitt eget unike virus, og det er din jobb å sørge for at nettopp ditt virus infiserer så mange PSP-konsoller som overhodet mulig.

Virusinfeksjonen påføres motstanderen ved å vinne over ham i flerspillerkamper (i spilltyper som "deathmatch" og "team deathmatch"). Når du har fått ditt personlige virus inn på motstanderens PSP, kan dette spres til andre spillere han spiller mot, om de ikke er forsiktige.

Selve spillet får form av et raskt tredjepersons skytespill, men er designet spesielt for å utnytte seg av PSP-systemet. Infected er det første av tre PSP-spill fra Planet Moon Studios, og alle skal utgis av Majesco.

I tillegg til å ha en spennende flerspillerkomponent kommer det også med en historiebasert enspillerkampanje. Historien følger en merkelig virusinfeksjon i New York, som ser ut til å få de som blir infisert til å klikke fullstendig. Hovedpersonen er en politibetjent som har blitt infisert, men som ser ut til å ha utviklet immunitet.

Den mystiske Dr. Shaeffer har funnet ut at blodet til politibetjenten motvirker viruset, og i den forbindelse har han laget et våpen som skyter blod fra armen til politibetjenten inn i infiserte mennesker. Dessverre resulterer dette i at de eksploderer, men å forvente at de skulle bli friske igjen hadde kanskje vært for mye.

Siste fra forsiden