E3 2021 - Breath of the Wild 2

Viste endelig en ny Breath of the Wild 2-trailer

Oppfølgeren kommer neste år.

To år etter kunngjøringen av The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2 har Nintendo endelig vist mer fra spillet. I en ny trailer forteller utvikleren at lansering er planlagt neste år.

Mer åpen verden-Zelda kommer neste år.
Nintendo

Videoen, som du ser i videovinduet over, gir en liten kikk på hva spillere har i vente. Det åpner med dystre scener der prinsesse Zelda forsvinner ned i mørket, men så er vi raskt tilbake i mer fargerike og hyggelige omgivelser.

Link får nye verktøy å leke seg med.
Nintendo

Som Zelda-sjef Eiji Aonuma forteller har utvikleren utvidet verdenen fra det første spillet. Selve Hyrule blir tilsynelatende like stort som før, men denne gangen skal man også få utforske oppe blant skyene.

Traileren gir også en liten smakebit på noen av verktøyene Link skal få leke seg med i Breath of the Wild 2. Her er blant annet en flammekaster og en ny magisak som lar han passere gjennom murvegger.

Så har håpefulle fans omsider fått litt mer å gå på, men enda gjenstår selvfølgelig mange spørsmål. Nintendo lover å dele mer informasjon etter hvert, men akkurat når det blir er foreløpig uvisst.

Les alt fra årets E3-mess her »

Siste fra forsiden