The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2

Det egentlige navnet til Breath of the Wild 2 holdes hemmelig

Nintendo vil ikke røpe for mye om opplevelsen.

Nintendo

Nintendos E3-show serverte omsider en ny kikk på oppfølgeren til The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Basert på den nye traileren vet vi litt mer om hva fans kan forvente, men spillets offisielle tittel er fortsatt hemmelig.

Nintendo hadde med seg ny Zelda-trailer på E3. (Video: Nintendo)

I et intervju med IGN forklarte Nintendo at det egentlige navnet kan røpe for mye om opplevelsen – i hvert fall mer enn hva utvikleren er klar til å dele akkurat nå.

– Angående hvorfor vi holder på navnet, så må dere bare vente å se fordi Zelda-navn er selvfølgelig ganske viktige. De undertitlene begynner å gi små hint om hva som kanskje kommer til å skje, sa Nintendo.

Inntil videre påpeker teamet at det er fritt frem å kalle spillet Breath of the Wild 2. Nintendo selv har landet på «the sequel to Breath of the Wild» som midlertidig tittel.

Blant informasjonen vi faktisk har fått bekreftet er at verdenen utvides til å inkludere svevende øyer oppe blant skyene. Link får diverse nye verktøy å leke seg med, som en flammekaster og muligheten til å passere gjennom vegger.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild 2 skal lanseres en gang i 2022, kun for Nintendo Switch.

Nintendo satset trygt for årets E3.
Les vårt inntrykk av utviklerens presentasjon »

Siste fra forsiden