Vivendi gir ut Joint Task Force

Vivendi og HD Interactive har inngått en avtale om at de skal samarbeide om å gi ut Mithis Games sitt kommende strategispill, Joint Task Force.

Sanntidsstrategispillet Joint Task Force tar for seg krigen mot terror. Du kjemper for en FN-ledet koalisjon, og må lede styrkene dine i konflikter i Midtøsten, Sentralasia og på Balkan. For å vinne må du bruke de forskjellige enhetene dine fornuftig - enhetene på slagmarken er sterkest når de samarbeider.

Nå har Vivendi og den nederlandske utgiveren HD Interactive inngått en avtale hvor de to selskapene skal samarbeide om å gi spillet ut på verdensbasis. Vivendi og HD Interactive forteller at de er fornøyd med samarbeidet de hadde om Nexus: The Jupiter Incident, og at de gleder seg til å fortsette suksessen med Joint Task Force. Lanseringen av vil foregå i løpet av andre kvartal 2006.

For mer informasjon om Joint Task Force, som er under utvikling hos Mithis Games, kan du besøke spillets offisielle nettsted. Her finner du også flere svært detaljerte skjermbilder.

Siste fra forsiden