Vivendi kunngjør Caesar IV

Tilted Mill Entertainment og Vivendi har nå kunngjort det fjerde spillet i den populære Caesar-serien.

Tilted Mill Entertainment ble startet av en gruppe veteraner fra det nedlagte Vivendi-studioet Impressions, og derfor passer det fint at det nå blir dem som kommer til å videreføre en av Impressions sine største flaggskipserier. Vivendi og Tilted Mill har nemlig kunngjort at de jobber med Caesar IV, og at spillet skal lanseres til sommeren neste år.

Caesar IV låner elementer både fra Tilted Mill sitt forrige spill, Children of the Nile, og fra de tidligere Caesar-spillene. Den mest slående endringen fra forgjengeren er at grafikken nå er i 3D, men dette er langt fra den eneste. Måten innbyggerne blir simulert på har også gjennomgått en dramatisk forandring siden Caesar III, noe som etter sigende skal gjøre fireren mye mer realistisk.

Ellers er mye ved det samme, slik tilhengerne av serien liker det. Du får rollen som guvernør over en liten provins i det romerske imperiet, hvor du må bygge opp en by, bygning for bygning og vei for vei. Du må sørge for at innbyggerne holder seg i form, at de er mette og trygge og at de liker seg i byen din. Etter hvert som byen vokser får du nye utfordringer og muligheter, og det ultimale målet for deg som spiller er å stige i rang og til slutt ta over posisjonen som hersker over det romerske imperiet.

For mer informasjon og massevis av skjermbilder, kan du besøke det nylanserte nettstedet til spillet. Du kan også stikke innom Tilted Mill sitt hjem på nettet for mer informasjon om dem og prosjektene deres.

Siste fra forsiden