Vivisector: Beast Within

Her er en demo av skytespillet Vivisector, hvor du må kjempe mot monsterdyr på ei mystisk øy.

Vivisector er et førstepersons skytespill under utvikling hos ukrainske Action Forms. Spillet er nå i ferd med å bli lansert i flere europeiske land, og i den forbindelse har den tyske utgiveren Frogster Interactive lansert en demo.

Spillet foregår i 1978, på ei tropeøy som heter Soreo. Du får rollen som Kurt Robinson, en spesialsoldat som sendes til øya for å stoppe en gruppe opprørere. Men Soreo viser seg å inneholde mye mer enn bare opprørere; her har nemlig den geniale forskeren Dr. Morhead jobbet med grufulle eksperimenter på dyr, og skapt en egen hær med monstre.

Disse er delt inn i tre klasser; "Modbeasts", som er fotsoldatene i denne bisarre dyrehæren, "Humanimals", som er tobeinte og mer intelligente, og "Overbrutes", som er fryktelig sterke og svært smarte. For å kjempe mot disse krypene har Kurt 16 ulike våpen til rådighet.

Den nylanserte demoen er tyskspråklig (engelsk tale med tysk tekst), men språket burde ikke by på særlig store problemer for de som vet hvordan et førstepersons skytespill fungerer. Det kan også være du må gjette deg til hvilke knapper du skal trykke på under installasjonen, men dette burde også gå greit om du har litt erfaring. Demoen kommer med to oppdrag, og er på 189 MB. Du finner den her:

Om dette ikke er nok, kan du også laste ned en tidligere "alpha"-demo, som du kan finne her (177 MB):

Mer informasjon finner du på spillets offisielle nettsted.

Siste fra forsiden