Voksent eventyr fra GarageGames

Nettutgiveren GarageGames har sikret seg de onlinebaserte utgivelsesrettighetene til det unike eventyrspillet Vigil: Blood Bitterness.

Vigil: Blood Bitterness (tidligere kjent som Victi: Blood Bitterness) er det første i en serie episodebaserte eventyrspill fra det franske studioet Freegamer. Spillområdene er i 3D, men fargebruken er svært spesiell - stort sett er det bare to eller tre farger på skjermen samtidig (inkludert sort), og alt er tegnet med klare og tydelige linjer.

Nå har den amerikanske nettutgiveren GarageGames (blant annet kjent for Marble Blast-spillene) kunngjort at de vil distribuere dette unike eventyrspillet på nettet. De forteller at de franske utviklerne har gjort en fantastisk jobb med å lage et involverende eventyrspill med en fascinerende historie og figurer, og at spillets sort/hvitt-grafikk bare må sees.

Spillet kommer med et pek-og-klikk-grensesnitt som er enkelt å bruke, samtidig som det byr på en rekke utfordrende oppgaver. Spillet benytter seg av spillmotoren Torque, som er utviklet av GarageGames, og som brukes av flere uavhengige utviklere verden over.

Vigil: Blood Bitterness koster cirka 20 amerikanske dollar (cirka 123 norske kroner), og er tilgjengelig fra nettstedet til GarageGames. Utviklerne i Freegamer har tidligere sagt at de også håper å få spillet ut i europeiske butikker (og det har allerede blitt lansert i Frankrike, hvor Micro-Application står for utgivelsen).

Siste fra forsiden