Voldelig bilspill fra Russland

Kunne du tenke deg å ta vei 666 gjennom Deathlands? Det er i alle fall det Psycho Craft Studio forventer av deg.

Road 666: Deathlands er et arkadeskytespill hvor du må kjøre en tungt armert og bevæpnet bil for å utforsker en dødelig verden. Takket være ny teknologi har menneskeheten fått muligheten til å reise til parallelle verdener, og nå har de funnet en verden som minner svært mye om vår moderne verden. Den har imidlertid blitt ødelagt av en altomfattende krig, og viser seg å være et svært farlig sted å ferdes.

Derfor får modige eventyrere rikelig med belønning for å utforske den nye verden, og du er en slik eventyrer. Gjennom en rekke oppdrag må du kjøre bilen din rundt i det ukjente miljøet, og forsvare deg mot de farlige innbyggerne der. Spillet lover å komme med spennende arkade-gameplay, massevis av fiender, realistisk fysikk og mulighet til å kjøpe nye våpen og utstyr til bilen underveis.

Noen norsk utgivelsesdato er ikke kjent, og med tanke på hvor mange russiske spill det er som sliter med å bli distribuert i vår del av verden bør vi kanskje ikke være for optimistiske. Hvis du er nysgjerrig på spillet kan du imidlertid ta en titt på den offisielle traileren, som du finner her:

Siste fra forsiden