Voyage

Tenk om månen ikke var øde og tom, men i stedet full av merkverdige livsformer og mysterier?

Dette er konseptet i Voyage, et spill inspirert av Jules Vernes klassiske fantasilitteratur. Utviklerne i Kheops Studio har nemlig ignorert alt det vi vet om den lille kloden på andre siden av nattehimmelen, og gått tilbake til den tiden da vi bare kunne gjette og fantasere oss til hva slags mystiske merkverdigheter som befant seg der oppe.

Voyage er et førstepersons eventyrspill som kan minne litt om titler som Myst. Spillet bygger imidlertid også videre på det objektbaserte gameplayet til Return to Mysterious Island, som generelt ble godt mottatt av eventyrspillere verden over. Demoen er hentet fra den første delen av spillet, som foregår inne i romfartøyet du brukte for å komme til månen.

Når spillet starter oppdager du at dine to medreisende har mistet livet, og den første oppgaven din blir å finne ut hva som har skjedd med dem. Denne delen av spillet fokuserer på etterforskning og undersøkelse, mens senere deler av spillet fokuserer mer på utforskning og det å overleve i et fremmed miljø.

I tillegg må du etter hvert lære deg å kommunisere med de fastboende, noe som kan vise seg å bli svært utfordrende. Her finner du nemlig ikke babelfisker eller intergalaktiske oversettere, men må i stedet stole på de små grå (som, for de som ikke har lest Poirot, ikke refererer til romvesener, men til hjernecellene dine).

Demoen er på 345 MB, og du kan laste den ned fra lenkene under. Vær oppmerksom på at nedlastning fra Gamer.no sin server kun fungerer for brukere i Norge.

Siste fra forsiden