War World er lansert

Det er lite som er så kult som store, tungt bevæpnede roboter som banker skitten ut av hverandre, noe utviklerne av War World har fått med seg.

War World beskrives som et unikt kampspill der du får kontrollere en tungt bevæpnet "mech", altså en futuristisk kamprobot. Spillet fokuserer sterkt på action, og gameplayet minner generelt litt om det vi finner i Unreal Tournament. Som andre spill i kamprobot-sjangeren (om det er noe som heter det), lar det deg skreddersy robotene dine ved hjelp av femti ulike våpensystemer og forsvarsmekanismer.

I tillegg kommer spillet med tre svært forskjellige roboter (en tung og kraftig, en rask og lett og en som havner cirka midt mellom de to andre) som du kan bruke. Enspillerdelen består av 100 oppdrag, og inkluderer også en del hvor du kan skreddersy dine egne slag. I tillegg får du lov til å ta robotene dine ut på nettet, i kamp mot andre mennesker.

War World lanseres foreløpig ikke i butikkene, men er kun tilgjengelig direkte fra utviklerne. For å kjøpe fullversjonen må du ut med litt over 160 kroner (med dagens dollarkurs), noe som ikke høres urimelig ut. Du behøver imidlertid ikke å kjøpe spillet usett - du kan nemlig laste ned en begrenset demoversjon som inneholder mulighet både for flerspiller og enspiller. Du finner den her:

Siste fra forsiden