War World: Tactical Combat

I War World: Tactical Combat får du kontroll over tungt bevæpnede kamproboter. Her er en demo av spillet.

War World: Tactical Combat er et australsk-utviklet actionspill hvor du får styre tunge kamproboter i kamp på store arenaer. Spillet fokuserer sterkt på action, og gameplayet minner generelt litt om det vi finner i Unreal Tournament. Som andre spill i sjangeren, lar det deg skreddersy robotene dine ved hjelp av femti ulike våpensystemer og forsvarsmekanismer.

I tillegg kommer spillet med tre svært forskjellige roboter (en tung og kraftig, en rask og lett og en som havner cirka midt mellom de to andre) som du kan bruke. Enspillerdelen består av 100 oppdrag, og inkluderer også en del hvor du kan skreddersy dine egne slag. I tillegg får du lov til å ta robotene dine ut på nettet, i kamp mot andre mennesker.

Spillet lanseres i enkelte europeiske territorier (inkludert Storbritannia, for de som liker å importere) i neste uke, mens vi andre må vente til tidlig neste måned før vi får se spillet. Den europeiske versjonen av War World: Tactical Combat kommer med flere nyheter i forhold til versjonen som tidligere ble lansert over nettet.

Den nylanserte demoen av spillet lar deg kun prøve en type kamprobot på et av spillets kart, men til gjengjeld får du teste alle våpnene i spillet. Demoen støtter både enspiller og flerspiller (online og LAN), og de tilgjengelige modusene er "deathmatch" og "team deathmatch". Demoen er på 103 MB, og du kan laste den ned herfra:

Siste fra forsiden