Warbirds 2004 er lansert

iEntertaintment Network har akkurat lansert det neste spillet i deres stadig mer populære serie med online-flysimulatorer.

Warbirds-serien er en serie med flyspill hvor spillerne får klatre inn i cockpiten på klassiske fly fra andre verdenskrig og fly ut i kamp mot mennesker fra hele verden. Dette er massive multiplayerspill hvor krigene herjer døgnet rundt, og hvor du faktisk kan spille en viktig rolle for laget ditt hvis du er god.

I forhold til de tidligere spillene i Warbirds-serien kommer 2004-versjonen med en rekke forbedringer og tillegg. Spillet kommer med 21 nye fly, fire nye terreng og langt mer realistisk modellering av hvordan kuler og andre prosjektiler beveger seg gjennom luften. Spillet inneholder dessuten mer nøyaktig fysikk, basert på vitenskapelig data fra virkeligheten.

Spillet kommer dessuten med forbedret lyd og grafikk (f.eks. bedre eksplosjoner og vanneffekter) og flere ulike typer vær. En annen nyhet er at spillere nå selv kan bemanne anti-luftskytset på basene sine for å forsvare dem mot fiendtlige flyangrep.

Warbirds kan lastes ned fra nettet uten at du må betale for det, og du kan spille det gratis i to uker før du må betale for å fortsette, slik som i de fleste andre massive flerspillerspill.

Siste fra forsiden