Warhammer 40.000: Dawn of War

Er du ute etter et aldri så lite blodbad? I den nylanserte demoen av Warhammer 40.000: Dawn of War burde du få nettopp det.

THQ har lansert en stor demo av Warhammer 40.000: Dawn of War. Dette sanntidsstrategispillet har blitt produsert av Relic Entertainment (kjent for de kritikerroste Homeworld-spillene), som må sies å være eksperter på denne typen spill. Derfor er det kanskje ikke så rart at det er knyttet store forventninger til denne tittelen, som ble ferdigutviklet for noen dager siden. Warhammer 40.000: Dawn of War er ventet i salg den 24. september.

Demoen gir deg sjansen til å prøve deg på et kampanjeoppdrag der du får spille som "Space Marines", og kommer dessuten med to "skirmish"-kart og en øvingsdel. Det blir med andre ord ikke mulig å teste hvordan dette spillet arter seg i flerspiller, men demoen kommer likevel med mer enn nok innhold for de fleste.

Du vil blant annet også kunne få oppleve hvordan spillets ressurssystem fungerer. Hvert kart inneholder en rekke kontrollpunkter som du kan ta over, og disse skaffer deg en viss inntekt som du kan bruke til å lage nye enheter og forsterkninger med. Du kan forøvrig bare glemme basebygging - dette er et krigsspill, ikke Sim Military Base.

Demoen er på 319 MB, og du kan blant annet laste den ned herfra:

Siste fra forsiden