Warhammer 40,000: Space Marine 2

Warhammer 40,000: Space Marine 2 utsettes til neste år

Actionoppfølgeren trenger mer tid i ovnen.

Focus Entertainment

Vi nærmer oss slutten på året, og tiden for å fortsatt lansere spill før nyttår renner ut. For Saber Interactive og actionspillet Warhammer 40,000: Space Marine 2 ble det ikke nok tid, og spillet sklir nå ut til neste år.

Som utgiver Focus Entertainment forteller i en melding til investorer skal Warhammer 40,000: Space Marine 2 først komme i andre halvdel av 2024. Det for å slenge på noen flere strøk med maling.

– Spillet ligger nå an til å lanseres i andre halvdel av 2024, for å gi det tiden som trengs for en skikkelig polering av spillet og for å levere den beste mulige opplevelsen. Focus Entertainment er forpliktet til å lansere et spill som er av høyeste mulige kvalitet og som overgår forventningene til utallige fans av serien.

En datokunngjøring er imidlertid ikke like langt unna. Focus forteller at denne skal avsløres i begynnelsen av desember – trolig under The Game Awards, natt til 8. desember.

Warhammer 40,000: Space Marine 2.

Sist vi hørte noe om Warhammer 40,000: Space Marine 2 var tilbake i august. Den gang slapp Focus en trailer for opplevelsen, som du kan se over. Spillet er for øvrig oppfølgeren til Warhammer 40,000: Space Marine, som vi likte svært godt da det kom ut i 2011.

– Til slutt er det ikke annet å si at det å spille Space Marine er knallrått. Er du fan av actionspill eller Warhammer 40, 000 finnes det ingen gode grunner for ikke å prøve dette spillet. Den evige krigen venter på deg, konkluderte Tor Egil Andersen den gang.

LES OGSÅ: Baldur's Gate 3 kommer fortsatt til Xbox i år »

Siste fra forsiden