Warhammer 40.000: Winter Assault

Relic er nå i ferd med å lansere ekspansjonspakken Winter Assault til fjorårssuksessen Warhammer 40.000: Dawn of War. Her er en demo.

Winter Assault forteller historien om en eldgammelt og uhyggelig mektig farkost som ligger skjult og glemt under ruinene av en krigsherjet by. Dette er en Emperor Class Titan, som i sin tid ble sett på som det mektigste symbolet på Imperiets makt og dominanse, og den som kontrollerer dette romskipet har makt til å forsvare, overvinne eller ødelegge en hel planet.

Nå har selvfølgelig noen fått nyss i hvor denne krigsmaskinen befinner seg, og dermed går både kaos-styrkene, orkene, imperiet og eldar til kamp for å sikre seg romskipet. Denne kampen beskrives gjennom en ny enspillerkampanje hvor vi får en rekke nye enheter å kjempe med, samt en ny fraksjon - The Imperial Guard. Flerspillerdelen har også fått flere forbedringer.

Nå kan du teste ekspansjonen selv, takket være den nylanserte demoen. Denne inneholder et kampanjeoppdrag som foregår på isplaneten Lorn V, samt et øvingsoppdrag og et "skirmish"-kart som heter Absolute Zero. Demoen er på 362 MB, og du kan laste den ned herfra:

Siste fra forsiden