Warhammer-MMO neste måned

Ferdig fire år etter kanselleringen

Mythic Entertainments nettbaserte Warhammer-spill har fått slippdato.

I en fersk pressemelding kan Electronic Arts fortelle at det massive onlinespillet Warhammer Online: Age of Reckoning endelig har fått en slippdato. Spillet skal ligge i amerikanske og europeiske butikkhyller 18. september og er foreløpig eksklusivt til PC.

Mange farer truer i Age of Reckoning.

Age of Reckoning foregår i det populære Warhammer-universet, som preges av konstant krig og brutalitet. Du kan spille som en av to allianser som hver består av tre forskjellige raser. Velger du å alliere deg med ordensmaktene kan du spille som dverg, alv eller menneske, mens de mer destruktive kreftene representeres av svartalver, kaossoldater og orker.

EA lover storslagen krigføring hvor du sammen med dine allierte kan invadere fiendens landområder og plyndre byene deres. Hele spillet dreier seg om den konstante krigen mellom rasene, og enten du kjemper mot andre spillere eller alene mot monstre i villmarken kan det fremme din sides interesse i de store krigene.

Age of Reckoning er utviklet av britiske Mythic Entertainment, og Mythic-sjef Mark Jacobs er glad for å endelig kunne dele spillet med massene:

– I tre år har utviklerlaget vårt lagt sjela si i arbeidet med Warhammer Online, det neste store massive onlinespillet. Vi er veldig glade for å kunne åpne opp denne verdenen og dele den med fansen som skal utforske den, krige i den, bo i den og blåse liv i den, forteller Jacobs i pressemeldingen.

Lik de fleste andre massive onlinespill er det en månedsavgift for å spille Warhammer Online. Prisene er satt til 12,99 euro (104 kroner) for 1 måned, 35,97 euro (288 kroner) for 3 måneder og 65,94 euro (529 kroner) for et halvt år.

Siste fra forsiden