Warhammer Online får europeisk utgiver

GOA har kunngjort at de har sikret seg de europeiske lanseringsrettighetene for Warhammer Online: Age of Reckoning.

Warhammer Online: Age of Reckoning baseres det dystre Warhammer-universet, som er låst i en nærmest evigvarende krig. Det som først og fremst kjennetegner Warhammer-universet er de ondskapsfulle kampene og den mørke humoren. Som i andre fantasiunivers får vi alver, dverger og andre klisjeer, men de er langt sintere enn kompanjongene deres i Tolkien-universet og Dungeons & Dragons.

Warhammer Online utvikles av Mythic Entertainment, og vi loves store, mektige kamper mellom ulike verdener, hvor spillere slåss mot hverandre og omgivelsene. Hvert aspekt ved spillet og gameplayet vil være en liten del av en enda større og viktigere krig i fantasiunverset. Utseende og egenskapene til figuren din kan selvfølgelig fritt skreddersys, som i andre MMORPG-spill.

Nå har den franske utgiveren GOA (et datterselskap av France Telecom) kunngjort at de har sikret seg de europeiske utgivelsesrettighetene for spillet. Den europeiske lanseringen vil finne sted samtidig som den amerikanske, og det er fortsatt en god stund til vi får se snurten av dette spillet - det kommer nemlig ikke på markedet før til høsten neste år.

GOA er også i ferd med å lansere et offisielt europeisk nettsted for spillet. For øyeblikket er det ikke spesielt mye innhold der, men du får mulighet til å klikke deg videre til det langt mer etablerte amerikanske nettstedet om du vil.

Siste fra forsiden