Warhammer Online utstatt

Det kan bli høst 2008 før Warhammer Online kommer på markedet.

Warhammer Online: Age of Reckoning skulle etter planen kommet ut i andre kvartal neste år, nærmere bestemt i løpet av mars. Nå kan utgivelsen komme så sent som i september, etter at EA har utsatt spillet til første halvdel av finansåret 2009.

Det vil si perioden april til september 2008 for oss som ikke følger finanskalenderen.

– Underbitt?!? Jeg skal gi deg underbitt, jeg!

Det har gått rykter om nedbemanning hos utvikler EA Mythic den siste tiden, men dette blir avvist av de høye herrer i Electronic Arts.

– Jeg vil gjerne gjøre det klart for teamet hos EA Mythic at vi ikke har planer om kutt der. Vi investerer tvert i mot i vekst hos den utvikleren, sier EA-direktør John Riccetiello ifølge Gamespot.

Forsinkelsen er derimot en konsekvens av at man vil slippe et spill som kvalitativt holder mål.

– Mythic sa i fra om at kvaliteten på spillet ville bli dårligere om det ble sluppet i mars. Derfor bestemte vi oss for å utsette, for vi har satset mye på dette prosjektet. Litt mer tid og arbeid vil gjøre dette til en spillslager, sier Riccetiello.

Warhammer Online ble først annonsert av Climax i 2000, men prosjektet ble kansellert i 2004. Mythic tok over utviklingen av onlinespillet, og ble kjøpt opp av EA i 2005 – derav navnet EA Mythic.

Siste fra forsiden