Warhammer-spill til PSP

Namco Bandai har kunngjort Warhammer: Battle for Atluma, som er basert på et samlekortspill som foregår i det dystre Warhammer-universet.

Warhammer: Battle for Atluma er et strategisk samlekortspill med over 400 kort som spillerne kan bruke i kamp mot motstanderne. Som vanlig i denne sjangeren begynner du med svakere kort, men etter hvert som du spiller vinner du nye kort som du kan bruke. Du kan også bytte kort med andre spillere, om du har noe ikke de har og vise versa.

Handlingen foregår i den "gamle" Warhammer-verdenen (altså ikke den fremtidsverdenen som skildres i Warhammer 40.000-spillene), hvor Grand Alliance og Hordes of Darkness kjemper mot hverandre. Målet er å få fatt i noe som heter Atluma-krystallen, og gjennom kampanjen må du utmanøvrere motstanderne dine ved hjelp av klok taktikk.

Namco Bandai forteller at vi får tilgang på over 90 ulike enheter, og bruke disse til å bygge opp våre egne skreddersydde hærer. Selvfølgelig støtter Battle for Atluma trådløs flerspiller, og interaksjon med andre (utover det å kjempe mot dem) er noe utviklerne oppfordrer. Dessuten får vi et omfattende øvingssystem som skal hjelpe nye spillere å komme inn i gameplayet.

Spillet skal lanseres denne høsten, i alle fall i USA (her til lands blir det sannsynligvis Atari som gir spillet ut, da de er en fast partner av Namco Bandai Games i Europa), og utvikles av JV Games.

Siste fra forsiden