Warlords V under utvikling

Heroes of Might & Magic er ikke den eneste serien med turbaserte strategispill som er i ferd med å få en femte installasjon.

Warlords-serien og Heroes of Might & Magic-serien har lenge kjempet om strategispillernes gunst, og for kort tid tilbake ble det klart at de vil fortsette å gjøre det også i fremtiden. Infinity Interactive har nemlig røpet at de jobber med det femte spillet i denne ærverdige serien, men at det fortsatt er en stund til det kommer i salg.

Det første Warlords-spillet kom i 1990

I forhold til håndfast informasjon om det nye spillet har vi ikke mer enn et kort FAQ-dokument på nettstedet deres, som forteller at Infinity håper å få spillet ut både til PC og håndholdte plattformer (PSP og DS), at de ikke har noen utgiver enda og at de vil fokusere kraftig på å gjøre spillet (i alle fall PC-versjonen) modifiserbar.

Ellers har de gitt ut en interessant utviklerdagbok som går i detalj i forhold til det å bygge opp en fraksjon i et spill av denne typen. Denne er definitivt verd en titt for alle med mer enn gjennomsnittlig interesse av spill og hvordan de utvikles, og den gir i tillegg noen glimt av hva vi kan forvente oss av det femte Warlords-spillet.

Siste fra forsiden