Warmonger lanseres i oktober

Det destruktive actionspillet Warmonger vil lanseres over nettet neste måned.

Warmonger er et actionspill fra den amerikanske utvikleren NetDevil. Spillet kjører på Epics Unreal 3-grafikkmotor, og utnytter seg i tillegg tungt av AGEIAs PhysX-prosessor, noe som blant annet tillater unik «bit for bit»-skademodellering, full simulering av spillfigurens kropp, samt avansert simulering av tøy og væsker.

Nå har NetDevil og fysikkbrikkeprodusenten AGEIA kunngjort at de vil lansere Warmonger. Lanseringen vil finne sted 16. oktober, og selv om det ikke presiseres i pressemeldingen er det flere nettsteder som skriver at spillet vil lanseres gratis.

Spillet kommer med seks ulike kart, inkludert et forlatt kjøpesenter, et western-inspirert område og en forlatt undergrunnsstasjon. Disse kan du blåse i stykker ved hjelp av fem ulike våpen, inkludert en granatkaster og en kraftig minigun.

Bygninger og landskap kan ødelegges underveis, noe du må ta hensyn til når du kriger. Bygningene kan jevnes totalt med jorden, og det hele foregår dynamisk og i sanntid. Eksplosjoner kan sprenge bort hele vegger, og åpne nye ruter (eller sperre gamle).

Mer informasjon om Warmonger finner du på spillets offisielle nettsted.

Siste fra forsiden