Warpath til Europa

Lighthouse Interactive har sikret seg de europeiske utgivelsesrettighetene til skytespillet Warpath, fra Digital Extremes.

Warpath er et flerspillerfokusert skytespill som foregår på den nyoppdagede planeten Eden, hvor tre ulike raser kjemper mot hverandre for å få herredømme over kloden. I enspillerdelen får du kontroll over en av disse rasene, og kjempe om de ulike territoriene mot opp til 32 datastyrte motstandere.

I flerspillermodus får opp til 16 spillere kjempe mot hverandre i raske og heseblesende kamper. De tre rasene får sine egne unike våpen med ut i felten (totalt har spillet åtte oppgraderbare våpen), og i tillegg kommer spillet med fire landbaserte kjøretøy som kan brukes i kamp. Handlingen foregår på 25 ulike kampsoner (både innendørs og utendørs).

Spillet har allerede blitt lansert i USA, hvor det har fått blandet kritikk. Nå har nederlandske Lighthouse Interactive kunngjort at de har sikret seg de europeiske utgivelsesrettighetene til spillet, og at de planlegger å lansere det i løpet av første kvartal neste år. Lighthouse forteller at de er fornøyd med å kunne jobbe sammen med den kanadiske utgiveren Groove Games om dette spillet.

Warpath ble utviklet av Digital Extremes, som blant annet har jobbet tett sammen med Epic om flere utgivelser i Unreal-serien. Spillet benytter seg av Unreal-motoren, men ikke den nyeste versjonen som vi blant annet fikk se i Gears of War og Roboblitz.

Siste fra forsiden